пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Бібліорозваги

КОРОЛІВСТВО ДИТЯЧИХ МРІЙ
Вітаю з днем дитини,
З днем щасливих малюків!
Хай небо буде чистим, без хмаринок.
Хай сонечко лоскоче до нестями!
Нехай здоровими зростають діти
І хай щасливі будуть мами!
Ми бажаєм нині вам багато
З Днем захисту дітей,
Із вашим святом!
Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно більш ніж у 30 країнах світу. Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Саме сьогодні, ми повинні зігріти теплом і любов'ю кожне дитяче серце, щоб наші синочки і дочки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства! 
В  цей день наші юні користувачі завітали на свято до бібліотеки.  Де для них було проведено інформаційний калейдоскоп: "Країна дитинства - країна казкова"

Працівники молодшого відділу нашої бібліотеки завітали в цей день до середньої групи дитсадочка "Коник Стрибунець" де вихователями є Сенченко Г. Я. та Стаднишин О. С., щоб привітати наших маленьких читайликів зі святом Дитинства. 
Бібліотекарі Олена Миколаївна та Ганна Іванівна розповіли діткам про це чудове свято: Міжнародний день захисту дітей, про прапор свята, про права дитини. Дітки були уважні, коли бібліотекарі загадували казочки і навіть самі розгадували, які саме права були порушені у казках. Після змістовних розповідей діти з радістю малювали свої мрії на асфальті.
 
Ми, малі,
Утричі літу вдячними ми будем!
В цей перший літній день по всій Землі
День захисту дітей святкують люди!
   До Міжнародного дня захисту дітей відома українська співачка Катерина Бужинська представила пісню-гімн «Діти за мир у всьому світі», який вона записала і заспівала разом з дітьми у Ватикані. Дійство відбулося в рамках Міжнародного соціального проекту, що охопив 35 країн світу та проходив у Ватикані, де був присутній і Папа Франциск. Катерина Бужинська є Президентом БО "Фонд "Відродження Прикарпаття" представила загалу єдину українську пісню, яка вперше пролунала на аудієнції Папи Римського на площі Святого Петра у Ватикані, в Європарламенті, штаб-квартирі НАТО, парламенті Швейцарії та інших євро інституціях Європи.  
На протязі робочого дня усі хто відвідував бібліотеку могли ознайомитись з книгами, які були представлені на виставці та сфотографуватись з бібліотекарем.
Нам дуже хочеться, щоб діти в усьому світі щохвилини, щодня були радісними і щасливими дітьми і відчували мамине тепло, ласку і батьківське міцне плече. Адже дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар