понеділок, 11 червня 2018 р.

Ура, канікули!

 ЛЮБІ ДРУЗІ!
Дитяча бібліотека запрошує хлопчиків і дівчаток  взяти участь у програмі літніх читань «Літо з гарною книгою».   

  Канікули! Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Наша бібліотека запрошує всіх юних книголюбів провести з нею літо. Бібліотека має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. 
Протягом літнього періоду  в бібліотеці ви зможете гарно відпочити, відправитися в захоплюючу подорож  по сторінках улюблених книг, прочитати яскраві  дитячі журнали та газети, поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет, пограти в пізнавальні ігри, виготовляти іграшки, малювати тощо.

З програмою творчих заходів ви ознайомитесь  на інформаційному стенді: "Сучасна бібліотека для  дитини і родини"  у холі нашої бібліотеки.

Наша мета - показати дітям, що бібліотека не тільки «дім» книг, але і територія захоплюючих і  веселих «подорожей». У літній період до уваги юних  книголюбів на кожному відділі бібліотеки оформлені цікаві ілюстровані книжкові виставки: «Літні читання для відпочинку і навчання»,  «Читаємо влітку», «Літнє книжкове меню» та різні творчі акції, які допоможуть перетворити читання у радість, задоволення, в справжнє свято книжкових відкриттів.

За рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, з урахуванням шкільної програми та позакласного читання, бібліотекою розроблені рекомендаційні списки читання «Що читати влітку» 
та оформлена книжкова виставка: «У країні Знань» .

Літнє читання за шкільною програмою ми пропонуємо поєднати з переглядом художніх та мультиплікаційних фільмів у нашому Інтернет- центрі. 

       
Також при бібліотеці працює Книжкова лікарня: "Живи, книго!", де ви зможете надати першу допомогу пошкодженим книгам та журналам.  




Для книг, яким потрібні ліки гарні,
Відкрилась книжчина лікарня,
Лікарем стане кожен із вас
У вільний день, у вільний час.



   В нашій бібліотеці на вас чекають - книжкові герої, тож не заставляйте їх вас довго чекати! 

Немає коментарів:

Дописати коментар