понеділок, 25 червня 2018 р.

ГРАЙТЕ! МРІЙТЕ! МАНДРУЙТЕ!

Пов’язане зображення
Любі друзі!
"Книга мандрів" для тих, хто цікавиться історією України, любить читати і мандрувати - все це ви зможете поєднати, граючи в настільну гру "Мандрівка Україною" у нашій бібліотеці. Автори створюючи гру "Мандрівка Україною", окрім бажання показати усім нам красу нашої України, хотіли щоб діти з друзями, відклавши в сторону усі свої сучасні електронні пристрої, на якийсь час занурились в цікавий світ гри і читання. 

 Разом зі своїми друзями під час гри ви поринете, немов в машині часу, перенесетеся у різні епохи, відвідаєте найтаємничіші місця нашої країни, станете учасником славних баталій, пізнаєте багатьох відомих українців та загалом побуваєте у більше як 100 цікавих куточках України.
 Спочатку в грі, а потім і справжніми дорогами і стежками, бо жоден малюнок чи фотографія не замінить вам реальних емоцій від побаченого і відчутого.

Правила гри

На ігровому полі А2 формату, яке формується з 12 пазлів, зображено стилізовану карту України на якій розташовано 134 цікавих історичних, природніх, сакральних об'єктів, місця народження відомих українців, місця славних баталій та багато іншого.




"Книга мандрів", яка входить у комплект гри, містить описи до кожного зображеного об'єкту. Номер об'єкту на карті відповідає номеру в книзі. Кожен розділ книги відповідає певному регіону України.




Погравши у цю гру ви станете більш розумнішими з історії та географії України і ваші знання будуть оцінені під час навчального процесу.
 Тож не баріться і станьте першими учасниками гри - пізнавайте, навчайтесь, розважайтесь! 

Немає коментарів:

Дописати коментар