вівторок, 1 вересня 2020 р.

Вересневий передзвін кличе в школу школярів


Ось уже минуло літо і настав новий навчальний рік. 
Шкільний дзвоник кличе школярів у класи, а ми запрошуємо всіх до бібліотеки ознайомитись з НОВИНКАМИ ЛІТЕРАТУРИ, які зачекались на Вас. 
В читальному залі з нагоди сьогоднішнього свята саме для Вас, наші любі читайлики, оформлена виставка-вітання на якій представлені нові твори по шкільній програмі та книги, які знають ВСЕ.
За допомогою цікавих міні-довідничків ви зможете розпізнати та дізнатись по 50 найвідоміших різновидів диких та свійських тварин, птахів наших садків та комах усі малюнки в книгах супроводжуються детальною інформацією щодо їх характеристик. У Міні-енциклопедії Всесвіт ви з кольорових фотографій та малюнків дізнаєтесь про Космос та різні космічні об'єкти.  

Всесвіт. 50 найвідоміших видів: міні-енциклопедія / пер. з англ. Н. Тучинської. - Київ: Видавнича група КМ-БУКС, 2018. - 56 с.: іл. 
У цьому довіднику описано 50 найвідоміших космічних об’єктів — небесні тіла, астрономічні явища, космічні апарати. Ви дізнаєтеся, як правильно спостерігати за нічним небом, а також де і коли можна побачити те чи інше космічне тіло.

 Дикі тварини. 50 найвідоміших видів: міні-енциклопедія / пер. з англ. Н. Тучинської. - Київ: Видавнича група КМ-БУКС, 2018. - 56 с.: іл. 
У цьому довіднику описано 50 найвідоміших видів диких тварин — ссавців, птахів, риб, земноводних і плазунів. Ви дізнаєтеся про спосіб життя і особливості будови різних тварин, а також про те, де розповсюджений той або інший вид.


Птахи наших садків. 50 найвідоміших видів: міні-енциклопедія / пер. з англ. Н. Тучинської. - Київ: Видавнича група КМ-БУКС, 2018. - 56 с.: іл. 
   
За допомогою цього довідника ви зможете розпізнати 50 найвідоміших видів птахів. Ви дізнаєтеся про їхні основні ознаки та спосіб життя.

Коні і Поні. 50 найвідоміших видів: міні-енциклопедія / пер. з англ. Н. Тучинської. - Київ: Видавнича група КМ-БУКС, 2018. - 56 с.: іл. 
За допомогою цього довідника ви зможете розпізнати 50 найвідоміших порід коней та поні. Ви дізнаєтеся про їхні основні ознаки та особливості розведення та утримання. Для широкого кола читачів.

Динозаври. 50 найвідоміших видів: міні-енциклопедія / пер. з англ. Н. Тучинської. - Київ: Видавнича група КМ-БУКС, 2018. - 56 с.: іл. 
У цьому довіднику описано 50 найвідоміших видів динозаврів. Ви познайомитеся з особливостями будови цих доісторичних тварин, їхнім способом життя і дізнаєтеся, у яких період вони жили на Землі.
Комахи. 50 найвідоміших видів: міні-енциклопедія / пер. з англ. Н. Тучинської. - Київ: Видавнича група КМ-БУКС, 2018. - 56 с.: іл.  
За допомогою цього довідника ви зможете розпізнати 50 найвідоміших видів комах. Ви дізнаєтеся про їхні основні ознаки та спосіб життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар