вівторок, 17 листопада 2015 р.

Малючковий десант

Знову йдемо до бібліотеки. Діточки так захопились бібліотекою, що вмовили своїх вихователів відвідати бібліотеку.  

Бібліотекар Грицишин Ганна Іванівна провела їм віршоване попурі по книзі Л. Відути "Ким я буду? Ким я стану".
   Ганна Іванівна розповіла коротеньку біографію Любов Відути та згадала, що пані Люба завітала до нашої бібліотеки коли в нашому місті проходила "Книжкова толока".   
     Любов Відута – поетеса, письменниця. Народилася 9 березня 1970 року в місті Львові. З відзнакою закінчила Львівський технікум промислової автоматики, продовжила навчання у Державному університеті «Львівська політехніка». 
       Друкується в різних періодичних виданнях, а перша книжка – «Працьовита бджілка» – вийшла у 2008 році. 2009 році, побачила світ тематична збірка про вибір професій «Ким я буду? Ким я стану?» У 2010 році побачила світ збірка дитячих віршів, загадок, скоромовок «Усміхнулось сонечко».
Бібліотекар зачитала дітям віршики про професії з книги "Ким я буду? Ким я стану". Дітки їх уважно слухали.
 Але розмова на цьому не завершилась - провели гру "Впізнай яка професія" та "Кому, що потрібно для професії". Діти навипередки давали відповідь на запитання, цікаво було слухати їхнє трактування про професії своїх батьків і ким вони стануть, коли виростуть.

На завершення такої цікавої дискусії бібліотекар Інтернет-центру Гаргас Галина Василівна
продемонструвала відеоперегляд "Абетка професії",
  та прорекламувала блог бібліотеки, розповіла що вдома вони разом з батьками можуть відвідати нашу бібліотеку - віртуально, коли на своїх комп'ютерах зайдуть на блог бібліотеки. 
Діти можуть разом з казковими героями навчитись читати та рахувати, вивчать правила дорожнього руху, можуть пограти ігри, поскладати пазли, помалювати та поспівати, переглянути мультики, а батьки для себе знайдуть цікаву інформацію.
Нові користувачі подякували бібліотекарям за цікаво проведений час і пообіцяли ще приходити до нас у гості.

1 коментар: