четвер, 19 серпня 2021 р.

Флешмоб "Я люблю читати книги! А ти?"

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ФОТОГРАФІЇ

Сьогодні, 19 серпня усі любителі світлин відзначають - 
Всесвітній день фотографії. 
У нашій бібліотеці проходив флешмоб "Я люблю читати книги! А ти?".  Користувачі з задоволенням брали участь у фотосесії з улюбленими книгами і самі рекламували книги одноліткам.


Всесвітній День фотографії заснований в 2009 році австралійським фотографом Корскі Ара (Korske Ara). Дата вибрана на честь дня, коли французький уряд придбав патент на дагеротип - ранній фотографічний процес. Ці серпневі заходи у другий декаді місяця мають традиційний щорічний характер.

З виникненням у середині 19 ст. фотографії як різновиду образотворчого мистецтва, у людства з’явилась можливість зберегти важливі миттєвості свого розвитку. 

Фотографія – це мистецтво однієї миті, тому воно завжди актуальне. Але тільки справжній художник здатен показати в цій миті цілий світ. Сучасна фотографія, безсумнівно, найбільш яскрава епоха цього мистецтва. 



Цими світлинами активні користувачі показують приклад своїм одноліткам, як треба любити КНИГУ.  Протягом літніх канікул вони активно відвідували бібліотеку, з задоволенням читали рекомендовані книги, брали участь у різноманітних заходах.

Нагадуємо, що літо завершується і хто ще не прочитав книги за шкільною програмою неодмінно треба завітати в бібліотеку.

Немає коментарів:

Дописати коментар