пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

Увага! Для Вас школярі!


До Вашої уваги книги видавництва

Видавництво "Навчальна книга – Богдан" уже понад 15 років працює над забезпеченням потреб національної школи і вузу у навчальній літературі, створюючи нові оригінальні підручники, словники, методичні посібники, довідники та енциклопедичні видання, що відповідають сучасним світовим та державним стандартам. Крім того, видавництво друкує дитячу та художню літературу, перекладені твори відомих світових письменників.

Серія "Богданова шкільна наука"
 
Серія «Богданова шкільна наука» в засновано 2013 році, пропонує твори всесвітньо відомих письменників для дітей, які вивчаються у школі за новою Програмою! Книги мають оригінальний український переклад. Ці книги стануть в нагоді учням та вчителям у період навчання. Крім того, усім закоханим у літературне слово ці видання принесуть втіху під час читання.


Ця книга — світовий бестселер. Кожного, хто перегорне її сторінки, вона зробить милосерднішим, вселить оптимізм у зневіреного. А чи вмієте ви грати в чудодійну гру «в радість»? Якщо ні, то прочитавши цю книгу, — неодмінно зумієте! І світ одразу ж стане добрішим. Спробуйте — переконаєтесь! 

Портер Е. Полліанна [Текст]: повість / Е. Портер. - Тернопіль: Навчальна книга - Богдан, 2014. - 256с. - (Серія: "Богданова шкільна наука").

Які пригоди чекають на маленьку Полліанну у Бостоні? Чи продовжуватиме вона грати у свою «гру в радість», коли подорослішає? Як складеться життя тітки Поллі, лікаря Чилтона, Джиммі, Джона Пендлтона та нових друзів дівчини? Читайте продовження історії про Полліанну — та обов’язково про все дізнаєтеся.
Портер Е. Полліанна дорослішає [Текст]: повість / Е. Портер. - Тернопіль: Навчальна книга - Богдан, 2014. - 288с. - (Серія: "Богданова шкільна наука").

Це повість-казка — про мужність і просту мудрість дитячої душі, такі важливі «недитячі» поняття, як життя і смерть, любов і відповідальність, дружба і вірність. Малюнки до книги виконані самим автором, й не менш славні, ніж сама книга. Важливо, що це не просто ілюстрації, а органічна частина твору в цілому: сам автор і герої казки весь час посилаються на малюнки і навіть сперечаються про них.
«Прообразом» літературної казки «Маленький принц» можна вважати фольклорну казку з бродячо. фабулою: прекрасний принц через нещасливе кохання покидає рідну домівку й мандрує по нескінченних дорогах у пошуках щастя та пригод. Він намагається здобути славу і підкорити,тим самим, неприступне серце принцеси.
«Адже дорослі спочатку були дітьми, лише мало хто з них про це пам'ятає.» — Антуан де Сент-Екзюпері, з присвяти до книги.
Книжка присвячена Леонові Верту, другу Екзюпері.
Авторське право на даний твір французькою мовою належить видавництву Ґаллімар.
Сент-Екзюпері А. де. Маленький принц [Текст]: повість / А. де Екзюпері.; Пер. з франц. Л. Кононович. - Тернопіль: Навчальна книга - Богдан, 2015. - 96с. - (Серія: "Богданова шкільна наука").


Немає коментарів:

Дописати коментар