неділю, 23 жовтня 2016 р.

Анонс дня! Книги для підлітків!

Дорогі наші читайлики!

Завітайте до бібліотеки та ознайомтесь з 
НОВИНКАМИ 
 Видавництва Старого Лева




Путівник підлітка до успіху


Кові Ш.  7 звичок високоефективних підлітків [Текст] / Ш. Кові; Пер. з англ. Р. Паранько. - Львів: Видавництво старого Лева, 2015. - 252 с.             
         
Це покроковий путівник для підлітків, який допоможе їм дійти із того місця, де вони є зараз, туди, де хочуть опинитися в майбутньому. Їхні цілі, мрії, плани – усе це здійсненне й досяжне. Просто потрібно знати, що допоможе правильно рухатися обраним шляхом. І ця книга Шона Кові стала для мільйонів підлітків школою самоповаги та успіху.

Ця історія про невгамовну мрійницю Кейті – сміливу, добру і чесну дівчинку – не може лишити байдужим жодного свого читача.Переконайтесь в цьому, просто почавши читати її.

Кулідж С. Невгамовна Кейті  [Текст] / С. Кулідж; Пер. з англ. В. Чернишенко. - Львів: Видавництво старого Лева, 2015. - 192 с.    
                      
Велика фантазерка Кейті Карр має добре серце і невгамовну вдачу. Вона верховодить усіма своїми братиками й сестричками, щоразу вигадуючи дивовижні ігри та забави, чим подекуди завдає чималого клопоту своїй тітці. Та одного разу з Кейті стається нещастя – і цілковито змінює її життя…


Кулідж С. Невгамовна Кейті в школі [Текст] / С. Кулідж; Пер. з англ.  В. Чернишенко. - Львів: Видавництво старого Лева, 2015. - 192 с.   

У попередній частині ми попрощалися з Кейті Карр саме тоді, коли вона, перемігши важку недугу, повернулася до звичного життя. А проте саме життя ну ніяк не хоче стояти на місці й готує для Кейті нову несподіванку: вона разом з сестричкою Кловер їде до школи! Та ось питання – як поведеться дівчаткам у цьому новому та невідомому світі? І чи зможе юна Кейті серед усіх шкільних радощів і прикрощів лишитися тією ж веселою, мудрою і невгамовною Кейті, якою ми її знаємо?

Нова книга Бодо Шефера «Кіра й таємниця бублика» відкриває дітям правила життя, які допоможуть їм досягати мети і стати гідними громадянами.

Шефер Б. Кіра  й таємниця бублика або формування характеру за сім кроків [Текст] : повість / Шефер Б. ; Пер. з нім. Н. Іваничук. - Львів: Видавництво старого Лева, 2016. - 232с. 
  
Життя Кіри цілком змінилося після того, як вона врятувала пса – чудового лабрадора Мані. Пес умів розмовляти та навчив дівчинку правильно заощаджувати і розпоряджатися грошима. Ось-ось має здійснитися мрія Кіри – і вона полетить до Каліфорнії. Але на шляху до мети несподівано виникають перешкоди, які не так легко подолати – адже для цього потрібно знати сім правил життя…



Бердт В. Все починається в тринадцять [Текст] : повість / В. Бердт. - Львів: Видавництво старого Лева, 2016. - 224 с.   
Герої нової повісті Валентина Бердта – підлітки, які опинилися влітку в селі, розраховуючи на страшенну нудьгу. Натомість вони потрапляють у справжні пригоди, не раз навіть містичні – з нічними походами на цвинтар, духами померлих, відьмами, екстрасенсами та паранормальними подіями, від яких уже не занудьгуєш, а навпаки – наковтаєшся страху…

Ця книжка вражає своєю відвертістю


Гридін С. Не такий [Текст] : повість / С. Гридін. - Львів: Видавництво старого Лева, 2015. - 176с.   

Про школу, родину, суспільство, полишених самих на себе дітей, і взагалі про життя, яким воно є – без прикрас і без купюр, сповнене суворих реалій і випробувань. Може, хтось скаже, що бути дитиною, тим паче підлітком – просто. Але якщо ти відрізняєшся від решти, скажімо, надмірною вагою, тобі не оминути зневаги і знущань однолітків і навіть дорослих. Однак у тебе залишається шанс знайти в собі силу піднятися над своїми образами, зусиллям волі змусити себе стати «таким», який порятує не лише себе, а й простягне руку допомоги слабшому.

Геніальний фізик Стівен Гокінґ разом із донькою Люсі запрошують тебе, любий читачу, у неймовірну мандрівку Всесвітом… верхи на астероїді! 


Гокінг Л. Джордж і таємний ключ до Всесвіту [Текст] : роман / Гокінг Л., Гокінг С.; Пер. з англ. Г. Лелів - Львів: Видавництво старого Лева, 2016. - 340с.   

Які таємниці приховує Сусідський Сад? Що це за суперкомп’ютер, який уміє розмовляти? Чому не варто стрибати на кометі, коли вона мчить крізь космічний простір? І чи вдасться головному героєві — допитливому сміливцеві Джорджу — визволити свого приятеля з чорної діри? На сторінках цієї книги, сповненої гумору й карколомних пригод, розкрито найцікавіші загадки Всесвіту, а важливі наукові факти переплетено з веселими і часом небезпечними витівками. Це не лише захоплива історія про дружбу, космічні мандри та шкільні перипетії, а й неймовірна оповідь про те, як влаштований світ, у якому ми живемо.

Слідкуйте за новинками літератури 
на Блозі бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар