четвер, 16 грудня 2021 р.

УВАГА! УВАГА! УВАГА!

 Дорогі Читайлики!

Запрошуємо вас долучитись до Національного тижня читання, який проходить цьогоріч вперше

 з 13 по 19 грудня

 Завітайте до нашої бібліотеки і знайдіть свою книгу.

 У бібліотеці на вас чекають книжкові новинки. 




Караєва С. Школа AGH / С. Караєва. - Київ: Видавництво Юніверс, 2017. - 100 с. 

Напевно, кожен з нас не раз задумувався над майбутнім: яким воно буде, і чи будуть наші нащадки щасливі. А чого досягне наука і технології? Дозвольте мені зробити невеличке припущення: познайомтеся з гібридами людей і тварин. Свою наукову таємницю створення таких гібридів я поки що розкривати не буду. Та одразу можу сказати – це справді науковий прогрес! Звісно, знаючи людську сутність, ви розумієте, що нам, людям, навряд чи сподобається такий експеримент. І тоді де жити і вчитись бідолашним гібридам, котрі за цей час вже встигли підрости? Тож ласкаво просимо в школу AGH! Це школа, де гібриди зможуть знайти своє покликання й відчути радість дружби і спілкування. Утім, скажу я вам, все-таки це звичайна школа зі звичайними проблемами: плітки, заздрощі, кохання, перевірка на вірність і таке інше. Чи зможуть гібриди, не надто пристосовані до такого життя, приймати правильні рішення?

Гургула І. Мартуся зі Львова / І. Гургула. - Львів: Апріорі, 2018. - 112с.

Ця книга про пригоди юної львів’янки Мартусі. Про її повернення, сповнене небезпек, до рідного міста. Для читачів середнього та старшого шкільного віку.

Гантер Е. Зграя. Кн. 1. Спорожніле місто - Ерін Гантер / пер. з англ. Я.Чорногуз. - Харків: 2021. - 256с. (Серія "КОТИ-ВОЯКИ").

Під час землетрусу Щасливцеві вдалося вибратися живим із заваленого притулку для собак, і він знову стає вільним бродячим псом. У зруйнованому та спустошеному місті він зустрічає колішніх домашніх собак, яких господарі покинули і прирекли на смерть без їжі та прихистку. Щасливець намагається навчити їх виживати в новому світі й пробудити в них собачий дух. Але для цього вони мають стати зграєю, забути про відданість людям і тікати з небезпечного міста.

Гантер Е. Книга Зграя. Кн. 2. Приховааний ворог / Ерін Гантер; пер.. з англ. Т. БОЙКА; іл. О. Панченка. - Харків: Видавництво АССА, 2021.- 272. - (Серія: "Зграя").

Щасливець і Белла зі своєю зграєю повідкових собак знаходять безпечне місце, де є чиста вода та здобич. Щасливцеві здається, що їм нічого не загрожує, і він вирішує залишити їх, аби знову стати самітником. Спокійне життя триває недовго. Жорстока дика зграя з ватажком напіввовком має намір захопити цю територію і повідкові змушені знову шукати прихисток. Однак у Белли зріє план… На її прохання, Щасливець пристає до дикої зграї, щоб дізнатися, як повідковим відстояти територію. Дуже скоро Щасливець зрозуміє, що його роль у цій авантюрі загрожує життю обох зграй.

Музиченко Н. Загублені в таборі / Н. Музиченко, худ. Г.Осадко . - Київ: Видавництво Наш Формат, 2020. - 120с.

Ця книга для дітей, які полюбляють гостросюжетні й таємничі пригодницькі історії; Матвій і Мія їдуть відпочивати в гірський табір. Свіже повітря, дискотеки, квести та інші розваги — усе як завжди в таких таборах. Та лише доти, доки Матвій випадково не дізнається про містичну, ба навіть моторошну історію, яка сталася тут кілька років тому. А такі історії, як відомо, мають звичку повторюватися — і ось наші герої опиняються в епіцентрі подій...

 Лущевська  О. Сем, без проблем / О. Лущевська; іл. Є.Олійник / Львів: Видавництво Видавництво Старого Лева, 2021.- 128 с.: іл . - (Серія: "Дитячі книги для читання") 

Сем ходить на бальні танці і навіть виборює відзнаки. Проте одного дня тато вирішує, що хлопець мусить стати справжнім бійцем — і записує його в секцію рукопашного бою. І тут починаються справжні пригоди. Чи зможе Сем вистояти супроти значно сильнішого противника? Чи знайде свою партнерку з танців Ангелінку? Ви дізнаєтеся про все, мандруючи сторінками цієї динамічної, сповненої гумору книжки.

Гуменюк Н. Подорож за веселку / Н.Гуменюк. - Харків: Vivat, 2020. - 192с.: іл. - ( Серия: "У вирі пригод".

Однієї ночі хтось у білій тозі скрадається до книжкової шафи в кімнаті Маркіяна. Хлопчик прокидається, але помічає лише лелеку, який пролітає за вікном над зимовим озером Оконським. Після цієї таємничої зустрічі Маркіян опиняється за бузково-синім туманом, який відчиняє браму у світ «проти неба на землі», де на хлопчика чекають сміливі ірияни й недолугі й водночас грізні мободрили, дбайливий домовик та істоти з камінними душами.

Косівчук Ю. Пані Резиденція і таємні  ходи / Ю. Косівчук; худ. Ю. Косівач. - Чернівці : Видавництво: Дитяче арт-видавництво "Чорні вівці", 2020. - 48с.: іл. 

Головними героями цієї пригодницької казки є ціла родина мишок. Це мандрівка у пошуках омріяних скарбів таємничим підземеллям Чернівців, де вирує хоч і вигадане, але таке цікаве життя.

 



Немає коментарів:

Дописати коментар