середу, 2 грудня 2020 р.

ЮВІЛЕЙ БІБЛІОТЕКИ

БІБЛІОТЕКА- МУДРІСТЬ КНИГ
І ЩЕДРІСТЬ СЕРЦЯ
Ювілей бібліотеки
Сьогодні дружно відзначаєм.
Процвітання великого
Нам усі бажають.
Нехай читачі юрбою
Зали занімають.
Багато добрих, розумних книг 
до нас прибувають.

Дитяча бібліотека для дітей – одна з найбільших книгозбірень мікрорайону для допитливих малюків та юних інтелектуалів, творчий простір для спілкування, проведення дозвілля, атмосфера доброзичливості  і затишку, це і високопрофесійні, небайдужі до книги та дитини фахівці, які завжди чекають на зустріч з шанувальниками книги. 

У давнину бібліотеку називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі». Дитячій «аптеці для душі» сьогодні виповнюється 30 років. На жаль, в зв'язку з карантином, ми вперше будемо святкувати день народження онлайн. 
Бібліотека  добра і знань, до якого приходять ледь навчившись читати. А працівники бібліотеки, які обслуговують дітей, докладають багато зусиль, уміння, винахідливості, щоб для маленьких читачів бібліотека стала казковою домівкою.
Дитячий талант як квітка, розцвітає там, де її леліють, оберігають, де про неї турбуються і підтримують. Дитина через книгу пізнає світ, реалізовує свої творчі потреби, естетичні та літературні уподобання. Адже, дитяча література живить розум, уяву дитини, відкриває їй нові світи та є могутнім засобом особистого духовного розвитку.
Отож, Дитяча бібліотека — соціокультурний інститут виховання і духовного розвитку особистості.
На думку нашого колективу, краще святкування – це спілкування з тими, для кого працює та вдосконалюється бібліотека – з її читачами.  Кожна, навіть найменша, бібліотека має свою історію. 
З історії бібліотеки

В прекрасному місті Стрий, у новому мікрорайоні, по вулиці 50-річчя УПА,13 була збудована двоповерхова бібліотека для дітей. Це був великий задум  Стрийської мерії і мрія наших юних користувачів. Саме 2 грудня 1990 року маленькі користувачі переступили поріг нашої бібліотеки. Це для них було великим подарунком напередодні свята Миколая. Продовження історії життя бібліотеки ви прочитаєте на  сторінці "історія бібліотеки" http://chitaliya.blogspot.com/p/blog-page.html

Не зважаючи на карантин наші користувачі прийшли привітати нас з
 Днем народження бібліотеки 
Щасливі моменти свята
Хто в чарівний світ пригод
Потрапить бажає,
Той нехай в бібліотеку
Зразу завітає.
І хто хоче історію
Всього світу знати,
Тому також цей будинок
Раджу не минати.
Хто ж у море всіх наук
Захоче пірнути,
Тому вже бібліотеку
повік не забути.
Хто ще не став користувачем нашої бібліотеки запрошуємо завітати і стати членом нашої великої родини не забуваючи при тім дотримуватись індивідуального захисту - вдягнути масочку.


Приємної Вам подорожі по сторінках  нашого Блогу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар