понеділок, 28 жовтня 2019 р.

Інтернет-мандри

ЦІКАВІ КАНІКУЛИ В ІНТЕРНЕТІ
Осіннє  життя у бібліотеці активно вирує, а все тому, що у нас весело і цікаво водночас.

Усі діти найбільше люблять осінні канікули, адже це час для веселих розваг. А ще це прекрасна можливість пізнати щось нове. Тепер дозвілля дітей   – це не проблема і не привід для хвилювання у батьків чи вчителів. Діти мають можливість цікаво провести час у бібліотеці. Працівники нашої бібліотеки організовують змістовне дозвілля для своїх читачів.
Наші діти не звичайні читачі – це активні учасниками “Святкування української книги”. Впродовж цього періоду з 15 по 28 жовтня вони читали книги, відвідували цікаві заходи та приймали активну участь, спілкувались з ровесниками у бібліотеці. 
Ось сьогодні у час канікул розпочались Інтернет-мандри: "Цікаві канікули в Інтернеті".
  А які канікули без ігор? В нашій бібліотеці на дітей ще чекають чимало комп’ютерних та інтелектуальних ігор, веселі змагання та конкурси.
  За допомогою  комп’ютерів наші наймолодші користувачі вчаться  користуватись комп'ютерами, 

а користувачі-учні 5-9 класів - створювати  презентації, користуватися пошуковими системами Інтернету, копіювати та зберігати документи, ознайомлюються з можливостями програми Power Point. 
Для читачів, представлена серія книг, в яких у простій, доступній і зрозумілій формі викладений курс навчання, які підібрані на блозі бібліотеки "Казковий світ дитинства".
За допомогою комп’ютера можна не лише читати текст і переглядати картинки, а й чути голоси персонажів,"оживляти"ілюстрації, грати у цікаві ігри. 
Приходь, читай і просто відпочивай! 
Дорогі наші Читайлики проведіть осінні канікули весело та з користю: поєднайте перегляд фільмів і читання книг по шкільній програмі!!!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар