понеділок, 4 лютого 2019 р.

УВАГА! УВАГА!

Розшукуються 
книгомани-суперчитачі Львівщини! 
1 лютого стартував  15 Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія»
 для учнів 7 класів. 

Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» проводиться з 2005 року. Всього у Конкурсі за роки проведення взяло участь понад 1 мільйон школярів з усіх областей України. 
«Основна ідея «Книгоманії» – популяризація читання. Цей конкурс дає можливість його учасникам здобути перемогу не завдяки особливим  талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню. Учасники і переможці конкурсу мають можливість переконатися в тому, що вони не самотні у своїх літературних уподобаннях та подискутувати про улюблені книжки. І найголовніше – ми хочемо, щоб кожна прочитана книжка стала для дитини захопливою подорожжю у цікавий та новий світ», – повідомляють організатори Конкурсу.  

Упродовж 3-х місяців учасники читатимуть книжки, розповідатимуть про них, змагаючись з іншими книгоманами і, врешті, здобудуть титул «Суперчитач України». Винагородою за перемогу стане поїздка до Львова на Фестиваль дитячого читання «Книгоманія-2019», який відбудеться 17-19 травня. 

УМОВИ КОНКУРСУ.
Для школярів області змагання відбуватимуться у 3 етапи:
- 1 етап (місцевий, відбірковий) організовують навчальні заклади, які виявили бажання та бібліотеки сіл, селищ міського типу, міст районного підпорядкування, ОТГ (до яких входить кілька бібліотек) - до 15 березня 2019 року; 
- 2 етап (районний) - районні бібліотеки для дітей, центральні бібліотеки ОТГ - до 12 квітня 2019 року; 
3 етап (обласний) - обласна бібліотека для дітей - до 26 квітня 2019 року

Немає коментарів:

Дописати коментар