суботу, 1 вересня 2018 р.

Вересневий передзвін скликає школярів

Ось уже минуло літо і настав новий навчальний рік. 
Шкільний дзвоник кличе школярів у класи, а ми запрошуємо всіх до бібліотеки ознайомитись з НОВИНКАМИ ЛІТЕРАТУРИ, які зачекались на Вас. 
В читальному залі з нагоди сьогоднішнього свята саме для Вас, наші любі читайлики, оформлена виставка-вітання на якій представлені нові твори по шкільній програмі
У години дозвілля пропонуємо прочитати книги серії:

Книжкова серія «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей» допоможе дитині підкорити будь-які вершини та стати успішною. Занурюйтесь у світ пригод з новими героями, співпереживайте їм, вчіться разом з ними і долайте перешкоди. Ці унікальні книги-біографії допоможуть вам зростати впевненим лідером, з власною думкою і поглядами на світ.
Крім того, книги цієї серії надихають проводити вільний від уроків час разом з усією родиною. Адже спільне читання дозволяє щиро говорити з дитиною про важливе, зміцнює стосунки із нею і додає любові до книг. 
 Книги серії «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей, які навчать дитину досягати цілей, на боятися труднощів, ніколи не здаватися на шляху до мети та завжди вірити в успіх! Чимало біографій видано про життя відомих людей. Але ці історії особливі тим, що написані «мовою дитини» та відповідають потребам сучасного покоління. 
   Книги серії  — це найкращий спосіб познайомитися з наукою, історією, досягненнями людства та світовими відкриттями. На прикладі великих особистостей та знаменитих учених, книги дають зрозуміти, що визначний успіх не відбувається сам по собі, він підвладний лише тим, хто багато та плідно працює. Не варто кожну невдачу розцінювати як провал, адже будь-яка невдала спроба — це ще один крок ближче до своєї мрії.

Опанасенко О. Нікола Тесла / О. Опанасенко ; худож. О. Макаров. – Київ : Агенція ІРІО, 2017. –112 с. – (Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей)

Нікола Тесла – один з найвидатніших вчених та інженерів, його внесок в науку оцінюють нарівні з внеском Леонардо да Вінчі, а його життя схоже на фантастичний роман.






Потерянко Ю. Альберт Ейнштейн / Ю. Потерянко ; худож. Є. Васильєв. –Київ : Агенція ІРІО, 2017. –104 с. : іл. –(Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей)


Книга “Альберт Ейнштейн” статне відмінним джерелом мотивації. Плодами наукових відкриттів фізика-теоретика людство користується й досі, ба навіть більше – без них наш світ виглядав би зовсім інакшим. Але історія життя цього вченого –не тільки сухі факти про науку, атакож історія сильного характеру, волі, життєрадісності та позитивному погляді на світ.



Сердюк М. Коко Шанель / М. Сердюк. – Київ : Агенція ІРІО, 2017. – 112 с. – (Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей)

Цікаві факти зібрані у захоплюючу розповідь про життя дівчини, на шляху якоїбуло безліч труднощів, проте вона лишилась вірною своїм ідеям, що і зробило її відомою на увесь світ. Історією свого успіху Коко довела, що розпочати власну справу можливо коли завгодно, головне – йти за мрією та вірити в себе.




Сердюк М. Стів Джобс / М. Сердюк. – Київ : Агенція ІРІО, 2018. – 144 с. – (Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей)
Ця книга – захоплююча розповідь про життя новатора в IT-технологіях, творця одного з найвідоміших брендів, геніального оратора, талановитого керівника, людини, що змінила світ. Книжка захопить і дорослого, і дитину. Її цікаво читати разом чи самостійно, це чудовий спосіб проводити дозвілля. У кінці кожного розділу є питання-завдання, котрі не лише допоможуть запам'ятати корисну інформацію, а й підштовхнуть на роздуми, що насамперед потрібно робити, щоб бути першим, як Стів Джобс.

ХОРОШИХ УСПІХІВ ВАМ У НОВОМУ НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар