середу, 1 листопада 2017 р.

Анонс дня!

До Вашої уваги новинки літератури!
ПРИГОДИ, ФАНТАСТИКА, КОХАННЯ



Результат пошуку зображень за запитом "оксеник С. Лісом"Оксеник С. Лісом, небом, водою. Кн.3. Інженер: пригодницько-фантастичний роман/ С. Оксеник. - Київ: Смолоскип, 2014.- 344с.
От уже ніби й довідалися, що то за страшна сила, яка прагне знищити всіх людей і взагалі всіх живих істот на Землі, а як її здолати – так нікому й не відомо.
Безнадійний, жахливий, авантюрний план Лисого не сподобався нікому – ні Лелі, ні Марічці, ні Бороді... І все ж усі вони й навіть півень на ймення Сокіл беруться допомогти. Страшно й подумати, до чого це може призвести.
І все ж – звідки ця темна підземна сила взялася? Чому вона така ворожа до людини? На ці запитання, можливо, відповість доля зовсім іншого персонажа, який назвав себе Інженером.
Остання книга трилогії “Лісом, небом, водою” так само сповнена фантастичних пригод і пригодницької фантастики, як і дві попередні: “Лисий” і “Леля”.

Рибалко М. Марічка і Червоний Король подорож туди, де тане сніг: пригоди / М. Рибалко. Львів: Вид-во Старого Лева, 2016. – 268с.
Будьте обережнішими зі своїми бажаннями! Адже коли дуже-дуже захотіти, можна потрапити поза межі Реальності! А там… поруч зі звичайними людьми живуть дракони, розбійники, королі природних стихій, котрим притаманні людські почуття. Повернення можливе тільки тоді, коли сила дружби здолає всі випробування і з’єднає в єдине ціле амулет «Скіфське сонце».


Рибалко М. Марічка і Червоний Король. Місто Непокірних : пригоди / М.  Рибалко. Львів: Вид-во Старого Лева, 2016. – 255с.
Марічка і її друзі знову потрапляють до світу Червоного Короля. Але тепер тут панує таємничий тиран Імператор. Він контролює майже цілий світ. Тільки Зелене Королівство відгородилося від нової цивілізації. Але син Зеленого Короля Перелесник приєднується до бунтівників, які прагнуть скинути владу Імператора. Чи зможе Марічка з друзями допомогти бунтівникам – читайте у другій книжці трилогії Марини Рибалко «Марічка і Червоний король». 

Роман, де поєднується детектив, фентезі, трилер. 

Арєнєв В. Правила гри [У 2 ч.] (2004) [djvu] | Оцифровано Гуртом
АрєнєвВ. Правила гри. частина перша / В. Аренєв. - Київ: Джерела М, 2004. - 288с.

АрєнєвВ. Правила гри. частина друга / В. Аренєв. - Київ: Джерела М, 2004. - 288с.
Герой роману Володимира Арєнєва провадить небезпечне розслідування дивних подій у замкнутій вежі, при цьому мріючи заробити купу грошей, де загадковий пан оповідач занурює слухачів у таємничий світ «Останньої вежі». 
До «Правил гри» було внесено корективи. Тому попереду вирішальна битва з військом південних сусідів, що от-от перетне кордон Ашегунду, - імперії, де володарює династія Пресвітлих. І невдовзі правителю доведеться зробити непростий вибір між честю та зрадою. А коли, окрім честі, йдеться ще й про кохання…



Гридін, С. Кігтик ковбаско / С. Гридін; худож. оформленя Андрій і Діна Нечаєвські. - Львів: Вид-во Старого Лева, 2015. - 151с.
П’ятикласникові Олегові життя власного кота Кігтика Ковбаска здається мало не щастям – їж, гуляй і вилежуйся, скільки влізе. Проте одного ранку хлопцеві доведеться прокинутися… котом. А Ковбаскові – піти до школи замість свого господаря. Якими пригодами обернулося це дивне перетворення – читайте у новій книзі Сергія Гридіна.



Лущевська О. Задзеркалля: Повість / О. Лущевська. – Львів: Вид-во Старого Лева, 2016. – 128 с.
Нікому не подобається лежати в лікарні. Але тут у Сашки є Ростя – її перше справжнє кохання. Тож вона почувається щасливою, аж доки на сусідньому ліжку не опиняється знайома дівчина Діна за крок від смерті. Підступні подруги, легковажні хлопці, такі складні й незрозумілі батьки... Хто винен, що Дінка стрибнула в Задзеркалля? І чи вдасться їй знайти дорогу назад, якщо Сашка цього дуже-дуже захоче?



Результат пошуку зображень за запитом "сігал е. історія кохання"Сігал Е. Історія кохання: роман/ Е. Сігал; пер. з англ. М. Пінчеревського, О. Тереха. - Тернопіль: Богдан, 2016. - 144с. - (Бібліотека світової літератури для дітей у 100 томах Світовид". серія третя. Література ХХ століття).
Роман американського письменника про зворушливе кохання студента, сина мільйонера, до дочки бідного італійського емігранта. Побравшись, молодята живуть у скруті, проте вони щасливі. Здається, ніщо не може їх розлучити. І справді, розлучає їх лише трагічна смерть Дженні.



Мензатюк З. Як я руйнувала імперію: повість / Зірка Мензатюк. Львів: Вид-во Старого Лева, 2016. – 270с.
«Як я руйнувала імперію» - перша українська повість для підлітків про останні роки радянської імперії. Як жили радянські люди? Як ганялися за дефіцитними товарами? Кого боялися? І чого прагнули?
Герої повісті – підлітки, що дружать, сваряться, хуліганять, часом навіть вдаються до чарів, а при тому опиняються в вирі суспільних змін. Читач зрозуміє, чому були неминучими й наступні потрясіння, що їх зазнала Україна. Чому розвалився Радянський Союз? І – найголовніше - хто його розвалив?
Автор повісті Зірка Мензатюк – лауреат премії імені Лесі Українки, чиї книги стали бестселерами в український дитячій та підлітковий літературі останнього десятиліття.


Аудгільд Сульберґ А. Хто проти суперкрутих : повість / А. Аудгільд Сульберґ ; пер. Н. Іваничук. – Львів : Вид-во Старого Лева, 2016. – 208 с.
Дванадцятилітня Анне Беа вважає себе потворою, та й у школі на неї поглядають співчутливо. А дехто, особливо трійко крутелиць із їхнього класу, взагалі відверто з неї глумляться. Тому дівчинка мало з ким спілкується, і якби не найкращий друг Нільс, її життя було б зовсім нестерпним. Але Анне Беа доведеться поглянути в очі своїм найбільшим страхам і дати відсіч суперкрутим.


Результат пошуку зображень за запитом "воронина л про"Воронина, Л. А. Леся Вороніна про Брюса Лі, Махатму Ганді, Жорж Санд, Фредеріка Шопена, Івана Миколайчука: оповідання / Л. А. Воронина; іл. Н. Клочкова. – Київ: УкрНДІСВД, 2016. – 128 с.: іл. (Життя видатних дітей).
Відома дитяча письменниця вибрала свою «п’ятірку» улюблених героїв, дитинство яких залишається для неї таємничим і навіть оповитим романтичним серпанком.
Француженка Жорж Санд, поляк Фредерік Шопен, індієць Махатма Ганді, китаєць Лі Суй Лунґ (більше відомий як Брюс Лі), українець Іван Миколайчук – усі вони в дитинстві мали чудові «з’яви», після яких утвердились у тому, ким і яким треба бути.

Немає коментарів:

Дописати коментар