неділю, 7 травня 2017 р.

УВАГА! Нові книги

 Серії "Нова дитяча книга"
Юні друзі, пошановувачі цікавих книг,
 до вашої уваги кумедні історії !
 
Книги польської письменниці Малгожати Стрековської-Заремби - це десерт із невичерпного оптимізму, щирої дитячої безпосередливості та невимушеної серйозності, який хочеться куштувати знову і знову.
Дитячий бестселер

Стрековська-Заремба, Малгожата. Філіпек і весела сімейка: повість  / Малгожата Стрековська-Заремба ; пер. з пол. І. Котлярської-Фесюк. - Харків : Школа , 2016. - 158 с. : іл. - (Серія "Нова дитяча книга").

Кумедні історії про веселого бешкетника Філіпека та його друзів розсмішать як дітей, так і дорослих. Вони побачать світ його очима — очима «дуже чемної, розважливої та розумної не на свої роки дитини», як він каже про себе.
Стрековська-Заремба М.  Філіпек шкільні витівки / Малгожата  Стрековська-Заремба; пер. з пол. І. Котлярської-Фесюк. - Харків: ВД "Школа", 2016. - 160 с. - (Серія "Нова дитяча книга").

Філіпек і шкільні витівки  - друга книга про веселого бешкетника Філіпека та його друзів. Кумедні історії розсмішать як дітей, так і дорослих. 
Малий розумник Філіпек нарешт йде до школи, де на нього чекають старі друзі, нові пригоди та… ніхвилинивільного часу. Філіпек усе встигає: допомагати друзям у навчанні та розкривати власні таланти, вчитися танцювати та їздити «слідами великих поляків», а ще — бешкетувати. 

Стрековська-Заремба М.  Філіпек і шалені канікули / Малгожата Стрековська-Заремба; пер. з пол. І. Котлярської-Фесюк. - Харків: ВД "Школа", 2016. - 144 с. - (Серія "Нова дитяча книга").

Канікули падають на родину маленького школяра Філіпека, як грім серед ясного неба. На бешкетника чекає дуже насичена «програма»: викриття шпигуна, поїздка з дідусем у санаторій для літніх людей, спортивний табір з дівчатками-балеринами, «викрадення» власною тіткою, подушкова вечірка та ще чимало розваг. Бешкетник уміє розважити себе сам, та й усіх довкола! 
Стрековська-Заремба М.  Філіпек і дівчаткаи / Малгожата  Стрековська-Заремба; пер. з пол. І. Котлярської-Фесюк. - Харків: ВД "Школа", 2016. - 144 с. - (Серія "Нова дитяча книга").

Кмітливий Філіпек та його нерозлучні друзяки виявляють, що дівчата мають велетенський вплив на їхнє життя. Адже саме вони роблять геть нестерпним хлоп­чаче буття: то у змаганні виграють, то найочікуваніший футбольний матч зіпсу­ють, а що робить із хлопцями закоханість — годі й казати. Боротьба за рівність і справедливість у хлопчачо-дівчачих взаєминах обертається для малого розумника і його друзів новими кумедними пригодами.

З цими новенькими книгами ви зустрінетесь
 на відділі абонементу нашої бібліотеки.
 Спішіть бути першими читачами цих цікавих та кумедних історій.

Слідкуйте за новинками літератури на Блозі 
у розділі "Книжкові новинки"

Немає коментарів:

Дописати коментар