пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

Театралізоване дійство «Напередодні Дня Святого Миколая»


 Розпочалось наше свято з розповіді історії про святкування Дня Миколая. Діточкам дізнались про життя Миколая, а також про те чого Миколай став Святим. За добрі вчинки, які він робив ще змалку, Господь, дозволив Миколаю уже по смерті, раз в рік на своє день народження сходити з неба до діток, щоб роздати їм подаруночки.
    Після такої цікавої розповіді, слово передали нашим артистам, які продовжили свято учні-користувачі 5-г СЗШ №3 під керівництвом Алексевич Г.М. 
 Тут прибігли два чортики, які хотіли подарувати нашим маленьким гостям свої подаруночки-прутики.
 Але їх прогнали, Ангелик сповістив, що чує вже дзвіночки Миколая. Діти радо почали кликати: "Святий Миколаю прийди до нас з раю".
Гостями свята були дітки 1 класу інтенсивної педагогічної корекції садочка «Калинонька» - керівник класу Кунаш О.М.
        Святий Миколай не міг не завітати до нашої бібліотеки. Він знає, що цього року нашій бібліотеці виповнилось - 25 років, саме напередодні  свята Миколая відкрилась наша бібліотека. 
      Читачі нашої бібліотеки розповідали Святому Миколаю віршики, співали пісеньки, колядки. Зате, що вони були на протязі року слухняні, гарненько молились, багато   читали книжок, малювали малюнки до прочитаних книг, гарненько вчились, Миколай роздав усім діткам гостинці. 
  Чортики, прослухавши настанови Миколая, стали добрішими, і вирішили подарувати також подарунки, але у них були лише свої прутики і вони подарували їх своїм батькам, які були присутні на святі. Пообіцяли бути чемними і більше не робити людям прикрощі.

       До Дня Святого Миколая була оформлена книжково-ілюстративна виставка: 
 "Святий Миколай - порадник і наставник дітей".
                              
        Театралізоване дійство завершилось загальною світлиною
Вітаємо Вас зі Святом Миколая.   
Нехай сьогодні вашу оселю не оминає Святий Миколай.
Бажаємо Всім здійснення мрій і  миру в нашій прекрасній Україні. 

Немає коментарів:

Дописати коментар