вівторок, 29 березня 2022 р.

ДЕНЬ ЧИТАННЯ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

    
 Всеукраїнський тиждень дитячого читання завжди свято для користувачів дитячих бібліотек. Бібліотечні працівники радо зустрічають їх у стінах бібліотеки, пропонують їм цікаві заходи, знайомства з новими книгами улюблених авторів.
 

     Цьогоріч тиждень читання ми розпочали із знайомства з творчістю української дитячої письменниці, поетеси Оксани Лущевської.  


    Цікавою для читачів була презентована книга Ірини Порхун "27 причин читати книгу",  присутні не тільки зачитували уривки з книги, але й поділилися своїми роздумами: для чого нам книга?, а що подобається читати мені? 

   Звичайно, завжди приємно першими знайомитися із книжковими новинками. Книга Р. Неділько "Небесна варта" це збірочка оповідань та казок присвячена пам'яті борців за Незалежність України. Це книга зараз є дуже актуальною. Діти розуміли, що Героям прочитаних оповідань, відважним Захисникам України доводилося боротися зі злом зовнішньої і внутрішньої агресії, і зараз їхні батьки, рідні продовжують боротися за їх мирне життя.
    Уже неодноразово наші читачі мандрують Україною за допомогою гри "Мандруємо Україною". Бібліотекарі цьогоріч знову запропонували помандрувати, бо читачі люблять дізнаватися про нові цікаві місця і  розповідають про уже знайомі їм місця нашої Батьківщини. 
        Для любителів перегляду мультфільмів та казок, дитячих фільмів у Інтернет-центрі запропоновано переглянути казку Марії Чумарної "Як зайчики зимували".
       Тиждень дитячого читання ще продовжується. На читачів бібліотеки ще чекають літературні читання "Вітамінної історії" Олександра Зімби, а також відеомандрівка  казками улюбленого дитячого автора Ганса Крістіна Андерсена. 

      Тож спішіть прийняти участь у Тижні дитячого читання. У нашій бібліотеці ви знайдете ще більше друзів з якими поділитесь прочитаними книгами та познайомитесь з книжковими новинками. 

Немає коментарів:

Дописати коментар