вівторок, 24 серпня 2021 р.

З ЮВІЛЕЄМ ТЕБЕ, УКРАЇНО!

МІЙ КРАЙ ЧУДОВИЙ - УКРАЇНА!
Дорогі відвідувачі блогу!
Прийміть найсердечніші вітання і побажання 
з нагоди великого національного свята нашої державності – 
Дня Незалежності України!
 Тож зичимо усім Вам, і далі відстоювати суверенність нашої держави, 
примножувати її традиції та блага, як того вимагає совість і сумління. 
Нехай Господь береже всіх нас!

День Незалежності України – головне державне свято України, що відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України.
 
Цього року українці святкують 30 років Незалежності своєї країни, упродовж яких вони відстоювали своє право бути вільними. Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

 Сьогодні, як ніколи раніше, це свято висуває перед кожним із нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності перед собою, своєю країною, прийдешніми поколіннями, оскільки це – найскладніший період сучасної України, бо сьогодні триває боротьба за свободу, ідентичність та територіальну цілісність держави
 
Українські захисники відстоюють незалежність ціною власного життя, проливається людська кров, ми потерпаємо від зовнішньої збройної агресії. Такою є ціна за прагнення нашого народу до гідного життя у цілісній, незалежній та процвітаючій європейській державі.

           День Незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень. Ця визначна дата навічно увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його вікові, демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
     У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу.
Напередодні цього свята в бібліотеці були проведені 
урок державності: «Історичне єднання українського народу»
Караван історій: «Мій край чудовий – Україна"
 
оформлена книжкова виставка:« «Україна: історія великого народу»

Немає коментарів:

Дописати коментар