неділю, 28 березня 2021 р.

МАНДРІВКА СТОРІНКАМИ КНИГИ

ЛЮБИЙ ЧИТАЧУ!

Чи замислювався ти коли-не будь, чим схожий кожен рік на попередній і чим він відмінний?

Звичайно, щороку після зими і різдвяних свят настає весна, Великдень, потім таке прекрасне літо, канікули. А тоді - осінь, і ти повертаєшся до школи. Ще кожного року ти відзначаєш свій день народження та свята інших важливих для тебе людей. А чим різниться кожен рік ти зможеш прочитати у цій книжці. Отож, книга - це не просто шкільний підручник, який тобі щодня доводиться носити до школи. Читаючи цю книгу, ти дізнаєшся різні корисні та повчальні історії та коротенькі розповіді про різні традиції та святкування, які є у нашому календарі.

 З цією книгою ти будеш дорослішати та набиратись досвіду з розповідей про мужніх і відважних людей.  Ти зрозумієш, що треба вчитися і щиро вірити в Бога, любити свою віру і Церкву, рідну Україну, мову і традиції та сумлінно ставитись до своїх обов'язків. Для цього зроби ти перший крок - ознайомся з книгою і почни читати.

 
У цьому виданні зібрані оповідання, вірші, стислі замальовки сучасних відомих і молодих українських авторів, а також інформація про релігійні та національні свята, укладена згідно з церковним календарем. Тексти розповідають про загальнолюдські та християнські вартості: щирість, дружбу, відвагу, любов. Поезії описують красу Божого світу, закликають шанувати наші традиції. Цікавими для читачів «Читанки» будуть тематичні ігри-квести та заохочення до пошуків і роздумів над цікавими темами.

















Ну, як цікава книжечка? 
Надіюсь, що переглянувши зміст книги і прочитавши запропоновані сторіночки  після завершення карантину "червоної зони" ви завітаєте в читальний зал де продовжите читати цю книгу.

Немає коментарів:

Дописати коментар