середу, 21 листопада 2018 р.

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ

Сьогодні вся Україна відзначає День Гідності та Свободи - п'яту річницю Євромайдану. Саме цього дня у 2013 році українці вийшли з мирним протестом на майдан Незалежності в Києві, щоб відстояти свої цінності та свободу. Після того були важкі місяці протистоянь, жорстокі розгони та вбивства мирних громадян. Важкою ціною українці вистояли і перемогли!  Ціною життя наших молодих юнаків, які з голими руками і дерев'яними щитами встали на захист своїх європейських цінностей. Українські небеса зустріли юну сотню - https://chitaliya.blogspot.com/2016/02/blog-post_42.html#more . Світла пам’ять загиблим! 
З нагоди річниці Революції Гідності в бібліотеці спільно з учнями 4-А класу ЗОШ №3 та їх класним керівником Пращерук Світланою Михайлівною було проведено флешмоб "Ми -українці, ми - за мир! " , годину історичної правди "В моїм серці Україна" після свята в Інтернет-центрі бібліотеки присутні переглянули відеоролики про події Революцію Гідності та трагічні хвилини Майдану.


Також на  відзначення Дня Гідності та Свободи прийшли батьки, вчителі та користувачі бібліотеки-учні цієї школи, які разом з виступаючими дітьми вшанували загиблих героїв, які відлетіли на небеса, щоб звідти берегти Україну. 


  

Виставка-пам'ять "Не журися Україно, ми твої сини"


ПАМ'ЯТАЙМО ГЕРОЇВ ТА БЕРЕЖІМО УКРАЇНУ!

Немає коментарів:

Дописати коментар