понеділок, 14 листопада 2016 р.

Увага! Увага!

 ПРЕДСТАВЛЯЄМО НОВІ КНИГИ


серії "Дитячий бестселер" 
видавничого дому "Школа"
Видавничий дім "Школа".
Приватне підприємство «Видавничий дім «Школа» засновано 2002 року. Незмінні директори видавництва протягом усього часу його існування — Андрій та Василь Федієнки. Назва «Школа» повною мірою відображає напрям роботи та тематику книжок, які тут видаються, — це література для розвитку, навчання, пізнання нового та ще невідомого. І все це — для дітей. Дітей віком від молодшого дошкільного до старшого похилого. Адже вчитись і пізнавати нове ніколи не пізно!

Для дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку


Сухомлинський В. Всі добрі люди - одна сім'я [Текст] : збірка творів / В. Сухомлинський. - Харків: ВД: "Школа", 2016. - 160с. -  (Серія "Дитячий бестселер")

В цій книзі зібрано безліч мудрих казок, повчальних оповідань, притч, новел, написаних великим українським педагогом і письменником Василем Сухомлинським.  В неї увійшли твори не тільки з людьми в якості дійових осіб. На її сторінках ви також зустрінетеся з олюдненими тваринами, рослинами і навіть природними явищами. В кожному оповіданні описується неповторна краса природи, магічна сила доброти і чуйності у взаєминах між людьми. Книга пробуджує у юного читача бажання зробити щось хороше, приємне всім навколо - і близьким та рідним, і навіть незнайомим.

Екгольм Я. Людвігу Прехитрому - ура-ура-ура [Текст] : казкова повість / Я. Екгольм. - Харків: ВД: "Школа", 2016. - 160с. -  (Серія "Дитячий бестселер").

Відома казкова повість шведського письменника Яна-Олафа Екгольма розповідає про незвичайну дружбу і пригоди лисенятка та курчатка. Заради цієї дружби руде лисенятко Людвіґ Чотирнадцятий допомагає врятувати курячу родину, а пухнасте курчатко Тутта Карлсон вирушає у далекий небезпечний ліс, прямісінько у лисяче лігво.

Для дітей молодшого та середнього шкільного віку


1. Нестайко В.  Дивовижні пригоди в лісовій школі: Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор" [Текст] / В. Нестайко; мал. В. Харченка. - Харків: ВД: "Школа", 2015. - 128с. -  (Серія "Дитячий бестселер").


2. Нестайко В.  Дивовижні пригоди в лісовій школі: Секрет Васі Кицина. Енелолик, Урфа і Жахоб`як [Текст] / В. Нестайко; мал. В. Харченка. - Харків: ВД: "Школа", 2015. - 128с. -  (Серія "Дитячий бестселер").

3. Нестайко В.  Дивовижні пригоди в лісовій школі: Загадковий Яшка. Сонячний зайчик і Сонячний вовк [Текст] / В. Нестайко; мал. В. Харченка. - Харків: ВД: "Школа", 2016. - 128с. -  (Серія "Дитячий бестселер").

4. Нестайко В.  Дивовижні пригоди в лісовій школі: Сонце серед ночі. Пригоди в Павутині [Текст] / В. Нестайко; мал. В. Харченка. - Харків: ВД: "Школа", 2015. - 208с. -  (Серія "Дитячий бестселер").

Легка, життєрадісна, сповнена доброго гумору книга розповідає про веселі, дотепні пригоди зайчика, їжачка та їхніх однокласників, учнів спеціалізованої музичної лісової школи з ведмежою мовою викладання, а також про новостворений пташиний лісей.


Для дітей середнього шкільного віку


Рауд Е. Пригоди Муфтика, Півчеревичка та Мохобородька: Вовча пастка [Текст] / Е. Рауд; Пер. О. Завгороднього; мал. В. Харченка. - Харків: ВД: "Школа", 2015. - 160с. -  (Серія "Дитячий бестселер").

Нове видання української версії пригод всесвітньо відомих персонажів естонського письменника  Ено Рауда.


Немає коментарів:

Дописати коментар