четвер, 24 вересня 2015 р.

Школа школою, а - Форум за розкладом


     Вперше цього року, 10-13 вересня під час 22 - Форуму видавців у Львові відбувся Дитячий Форум, де було проведено багато акцій для дітей та батьків.
   Дитячий Форум – це свято уяви, вигадки, вмінь, знань, випадковостей та закономірностей. 
Чудова нагода зарядитися творчою енергією на весь навчальний рік, вибрати книги і заняття до душі.
 На Дитячому форумі були заходи, пов’язані не лише з літературою та книжками, а й мистецтвом, наукою, музикою, театром, екологією, мандрами, проходили майстер-класи з танців, рукоділля, а також ігри та розваги, спорт і не менш цікавою програмою для батьків.
 Мета акцій – залучити дітей до різноманітної розвиваючої діяльності та активного відпочинку через читання, творчість, наукову діяльність, винахідництво.

    Учасниками таких акцій були і наші переможниці конкурсу "Найкращий читач Львівщини-2015" - Саламаха Христина  та Левченко Ліля
     
Після зустрічі з письменником Володимиром Рутківським, дівчатка отримали книжечки з автографом.
 
   За участь у квесті Ліля та Христинка отримали
Вірчі Грамоти
    Наші переможниці  залишились під великими враженнями  від цього свята, ще довго будуть розповідати своїм друзям, учням свого класу, про побачене, бо вони були немов би у "Казковому царстві".
 З подаруночками та хорошим настроєм дівчатка повертаються додому та з нетерпінням хочуть поділитися своїм враженням від побаченого з рідними і друзями.

 

Ліля та Христина ще довго із задоволенням будуть гортати куплені та подаровані книги, переглядати фотографії із друзями й улюбленими письменниками та з нетерпінням чекати на 23 - Форум видавців, щоб знову побувати на такому прекрасному святі.

Тож, варто задуматись тим, хто любить читати - ЧИТАТИ-КРУТО, читайте і перемагайте у конкурсах  нашої  бібліотеки і ви зможете побувати на таких акціях!

Немає коментарів:

Дописати коментар