понеділок, 21 вересня 2015 р.

УСЕ найцікавіше

Презентуємо нові книги


Серії "Усе найцікавіше"  
                     видавництва "Ранок"

  Стадник О. Г. Таємниці космосу / О. Г. Стадник. - Х.: Вид-во "Ранок", 2013. - 16 с. - (Серія "Усе найцікавіше").   
   У пропонованій книзі розповідається про космос — таємничий і часто незбагненний. Поряд із яскравими ілюстраціями тут подано цікаві факти про те, як влаштований Всесвіт, що таке чорні діри і як планети Сонячної системи мандрують у безмовному мороці космосу. 
    Наприкінці книги є цікава вікторина з нескладними запитаннями за текстами. Книга призначена для дітей молодшого та середнього шкільного віку.


   Стадник О. Г. Планета стихій / О. Г. Стадник. - Х.: Вид-во "Ранок", 2013. - 16 с. - (Серія "Усе найцікавіше")
    У пропонованій книзі розповідається про могутні сили природи, які час від часу спричиняють на Землі різноманітні катаклізми.
 Видання яскраво проілюстроване і містить неймовірні історії та дивовижні факти про надзвичайної сили землетруси, жахливі виверження вулканів, руйнівні зсуви та нездоланні повені. Наприкінці книги є цікава вікторина з нескладними запитаннями за текстами. Книга призначена для дітей молодшого та середнього шкільного віку.


         Запорожець Н. В. Таємниця виникнення людства / Н. В. Запорожець, І. А. Воронцова - Х.: Вид-во "Ранок", 2013. - 16 с. - (Серія "Усе найцікавіше").
Динозаври — це найдивовижніші істоти, які будь-коли жили на нашій планеті. Про цих «жахливих ящерів» із захватом читають як дорослі, так і діти. На сторінках цієї книги описані найцікавіші представники світу динозаврів. Ви дізнаєтеся про їх дивні назви, спосіб життя та причини вимирання. Ілюстрації допоможуть уявити, якими вони були. Наприкінці книги є цікава вікторина з нескладними запитаннями за текстами. 
Видання присвячене дивовижному світу динозаврів. Ці надзвичайні істоти привертають до себе увагу як дітей, так і дорослих. Читачі здійснять віртуальну подорож до мезозойської ери, у часм, коли на Землі панували гігантські ящери. На сторінках видання ви знайдете історію виникнення, процвітання та загадкового вимирання цих дивовижних тварин.

        
         Запорожець Н. В. Таємниця виникнення людства / Н. В. Запорожець, І. А. Воронцова - Х.: Вид-во "Ранок", 2013. - 16 с. - (Серія "Усе найцікавіше").

Таємниці виникнення людства цікавлять як учених, так і звичайних людей. Історія роду людського поєднує неймовірні гіпотези, численні загадки, відкриття археологів і генетиків. 
На сторінках цієї книги розповідається про місце людини в живій природі, про наших далеких предків, особливості людських рас. Цікаві іллюстрації допоможуть уявити, як відбувалася еволюція людини. У кінці книги є цікава вікторина з нескладними запитаннями за текстами.


     Грудій Я. В. Чотиролапі друзі / Я. В. Грудій. - Х.: Вид-во "Ранок", 2013. - 16 с. - (Серія "Усе найцікавіше").
Чому саме собаку ми звикли називати найкращим другом людини? Що такого особливого в характері собак, що вони так чіпляють за душу? Якщо ви вже маєте чотирилапого улюбленця, чи тільки збираєтеся його придбати, сподіваємося, що це видання буде для вас корисним і цікавим.
Ви дізнаєтеся багато нового про цих вірних і відданих тварин та отримаєте щире задоволення від перегляду ілюстрацій. Наприкінці книги є цікава вікторина з нескладними запитаннями за текстами.


     Грудій Я. В. Вусаті та смугасті / Я. В. Грудій. - Х.: Вид-во "Ранок", 2013. - 16 с. - (Серія "Усе найцікавіше")
Що ми знаємо про котів? Майже все, але разом із тим вони залишаються для нас загадковими істотами. Ця книга розповість вам саме найцікавіше про життя цих дивовижних тварин.
Ви дізнаєтеся про походження котів, їхні звички та особливості найпоширеніших порід. Цікаві факти, дивовижні рекорди, яскраві ілюстрації — усе на сторінках цього видання! Наприкінці книги є цікава вікторина з нескладними запитаннями за текстами.

   

  Видавництво «Ранок»  - це величезна любов до своїх читачів і бажання зробити все, щоб кожна дитина від того моменту, коли вона візьме в руки свою першу книжку, і до моменту, коли закінчить школу і вступить у доросле життя, була оточена розумними, добрими, корисними і цікавими книгами.

Кілька фактів про «Ранок» сьогодні:
понад 6 000 найменувань навчально-методичної літератури, створеної кращими фахівцями;
понад 4 000 найменувань дитячої літератури — від книжок і розвивальних ігор для найменших до енциклопедій і атласів, якими зачитуються навіть дорослі!
понад 800 нових книг і навчальних посібників загальним тиражем понад 12 мільйонів примірників щорічно;
книги російською, українською, румунською, казахською, німецькою, англійською мовами, які читають у десятках країн близького та далекого зарубіжжя;
високопрофесійний творчий колектив авторів, редакторів, художників, дизайнерів, верстальників та коректорів;
спільні проекти з провідними видавництвами США, Німеччини, Франції, Італії, Іспанії, Великої Британії, Бельгії та ін.;
регіональні представництва в 27 містах України, офіційні представництва в Росії, Казахстані, Молдові, Білорусі;
власна сучасна виробнича база, що дозволяє виробляти продукцію видавництва не тільки якісну, але й доступну для покупця;
постійна активна участь у благодійних акціях і проектах: шефство над дитячими інтернатами, будинками дитини, безоплатна допомога міським і сільським бібліотекам України.
Місія видавництва «РАНОК» 
  Працювати для розвитку і освіти дітей. Допомагаємо дітям, педагогам і батькам вчити і вчитися, розвивати і розвиватися із зацікавленістю та радістю.
  Випускають книжки (контент) нестандартні за формою і змістом; розробляють, виробляють, впроваджують та реалізовують інноваційні якісні продукти та послуги, що забезпечують процес навчання і розвитку особистості з перших днів життя і до закінчення школи.


Завітайте до бібліотеки, щоб бути першим користувачем, презентованих Вам книг

Немає коментарів:

Дописати коментар