вівторок, 15 вересня 2015 р.

Увага! Юні бізнесмени! Запрошуємо до бізнес-школи

СТАРТУВАВ НОВИЙ МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ ПРОЕКТ ЕКОНОМІЧНОЇ ТА ФІНАНСОВОЇ ПРОСВІТИ ШКОЛЯРІВ

З 1 вересня 2015 року стартує ІІІ етап проекту «Бізнес-школа «Мільйон – це просто!» - Міжрегіональний!

   Стрийська МЦБС в партнерстві з відділом освіти Стрийського міськвиконкому та Кредитною спілкою "Вигода" стала учасником нового міжрегіонального партнерського проекту економічної та фінансової просвіти школярів "Бізнес-школа «Мільйон – це просто!».
    Стати учасником Бізнес-школи може кожен бажаючий учень 9-10-х класів загальноосвітніх шкіл нашого міста. 

Заявки  слід подавати до 25 вересня 2015 року, звернувшись до Центральної міської бібліотеки ім.М.Шашкевича, за адресою м.Стрий, вул Шевченка, 63.

Цього разу фінансову грамотність опанують не лише школярі Херсонщини, Харкова, Чернігова, але й старшокласники нашого міста.
     Протягом 2015-2016 н.р. на бізнес-юніорів чекають 10 яскравих тренінгів, які не тільки дадуть необхідні знання зі сфери фінансів, але й допоможуть підліткам виробити у собі лідерські якості. А ще у навчальному плані передбачені мотивуючі зустрічі з успішними людьми і пізнавальні екскурсії на підприємства.
     До того ж, учасники бізнес-школи розроблять власні конкурентноспроможні бізнес-плани за оригінальними ідеями і захищатимуть свої проекти перед компетентним журі. 
Кращі випускники Бізнес-школи отримають не лише цінні подарунки, але і візьмуть участь у міжрегіональному бізнес-кемпі (по 3 переможці з кожного міста)! 
     Бізнес-кемп - це кілька днів літньої Бізнес-школи під відкритим небом з цікавими тренінгами, квестами, конкурсами, іграми, зустріч з відомими бізнесменами і, звичайно, позитивне спілкування з просунутими хлопцями та дівчатами з різних регіонів України. Незабутні емоції гарантуємо!

Бізнес-школа «Мільйон – це просто!» - крок до успішного майбутнього молоді!


Немає коментарів:

Дописати коментар