середу, 10 січня 2018 р.

Увага батьки! Цікаві книги для допитливих малюків

Шановні батьки!
Результат пошуку зображень за запитом "для вас батьки"
Заняття за веселими й захоплюючими посібниками різних розвиваючих серій  - перший крок до вашої дитини на шляху до життєвого успіху.

Тож запрошуємо Вас і ваших малюків у захоплюючу  подорож Країною Знань. Книги різних серій  стануть для них найкращим путівником.

Серія "Школа маленьких звірят"
Серія книжок "Школа маленьких звірят" представляє собою навчальний посібник розвивальних завдань для дітей дошкільного віку. Стане добрим помічником для батьків, які прагнуть всебічно розвивати свою дитину.

Школа маленьких звірят. Навколишній світ - Іщук Є.С. (9789669351678)
Іщук Є. С. Допитливим малюкам: Навколишній світ / Є. Іщук. - Київ: ВКБ "Кредо", 2016.- 16с.: іл. - (Серія "Школа маленьких звірят").

Школа маленьких звірят. Розвиток мовлення - Іщук Є.С. (9789669351630)
Іщук Є. С. Допитливим малюкам: Розвиток мовлення / Є. Іщук . - Київ: ВКБ "Кредо", 2016.- 16с.: іл. - (Серія "Школа маленьких звірят").

Уся серія складається з наступних посібників:
Колір та форма;
Логічне мислення;
Навколишній світ;
Підготовка до письма;
Розвиток мовлення;
Цифри та лічба.


Серія "Прогулянки навколо світу"



Серія "АБЕТКА"
Абетка - це важлива книжка для будь-якої дитини. Адже саме з неї починається знайомство малюка з літерами. У книжках цієї серії зібрані найяскравіші, найпривабливіші ілюстрації., найдобріші, найвеселіші вірші. Ми впевнені, що перші кроки в читанні подарують дитині багато позитивних емоцій.

Результат пошуку зображень за запитом "курмашев. весела абетка"
Курмашев Р. Весела абетка / Пер. з рос. Л. Опанасенко. - Харків: Ранок, 2014. - 32 с. : іл.


Серія " Вчимося читати, думати, міркувати"
До серії увійшли яскраві казки з чудовими малюнками допоможуть Вашій дитині легко граючись,навчитись читати, рахувати, думати та міркувати. В цю збірку увійшли найкращі українські казки, а також завдання для малюків, які допоможуть розвинути увагу, кмітливість та уяву.

Результат пошуку зображень за запитом "розвиваючі казки"
Розвиваючі казки. Теремок. - Київ: Глорія, 2013. - 64с.:  іл. - (Серія"Вчимося читати по складах, думати, міркувати").

В книгу увійшли такі казки:
Троє поросят;
Лисичка та вовк;
Пан Коцький;
Червона Шапочка;
Теремок;
Курочка ряба.



Серія " Казки Ігри Завдання Наліпки"

 Глорія Казки Три ведмеді Лисичка і Журавель Казки ігри завдання наліпки, фото 1 Глорія Казки Двоє жадібних ведмежат Сивко бурко Казки завдання наліпки, фото 2

До цих книг увійшли найкращі казки для дітей. Автори книги вигадали нове цікаве й корисне завдання – переказ із наліпками. Воно сприятиме розвитку пам'яті вашої дитини, та ще й уваги, кмітливості, уяви, а також навичок послідовної і доладної мови вашого малюка.


Прокоф'єва С. Маша і Ойка / С. Прокоф'єва; пер. з рос. Т. Вакуленко; мал. Н. Стельмах. - Харків: Школа, 2017.- 72с. - (Серія "Дитячий бестселер").

Кумедні, незвичайні та захопливі історії про пригоди двох дівчаток — слухняної Маші та вередливої Ойки — обов’язково сподобаються малечі. Адже вони напрочуд цікаво і ненав’язливо вчать дітей найважливішого: як товаришувати, чи треба ділитися, що таке добре й погано тощо.


Іванюк Н. Чотири лапи: Вірші / Н.Іванюк.- Київ; Телесик, 2011.- 20с.: іл.


Туз А. Зелений капітан / А. Туз.- Львів: Аверс, 2014. - 28с.: іл.


 Тож читайте книги, які є в фонді бібліотеки 
та стежте
Пошук по блозі
  за новинками серій на  сторінці блогу 
"Книжкові новинки".

Немає коментарів:

Дописати коментар