понеділок, 19 червня 2017 р.

Презентуємо книги видавництва АПРІОРІ

Видавництво «Апріорі» - українське книжкове видавництво, засноване у Львові 15.08.2002 р. Назва видавництва походить від філософського терміну (лат. a priori — первісно), що означає – знання, які дані Богом і не підлягають жодним сумнівам. Історія видавництва розпочинається з літературно-художнього видання «Елегії Львова», автором якого є Юрій Николишин. З часу заснування видавництво дбає про високий літературно-мистецький та поліграфічний рівень видань. Візитівкою видавництва стали саме літературно-мистецькі подарункові альбоми про Львів.
Книжкова діяльність видавництва охоплює усі вікові групи читачів. Засновником, директором та основним ідейним натхненником видавництва є український письменник Юрій Николишин.        

Ми пропонуємо Вашій увазі прочитати надзвичайно цікаві книги цього видавництва, які зацікавлять Вас: 


Марія Людкевич - дітям / Укл. М. Людкевич.- Львів: Апріорі, 2016.- 64 с.: іл.- (Серія "Апріорі - дітям").

Книга в цікавій і доступній формі знайомить дітей з життям і творчістю української письменниці. Видання ілюстроване малюнками доньки Марії Людкевич - Христини Скіри. 
Каляндрук Т. Дітям про козаків/ Т. Каляндрук. - Львів: Апріорі, 2016.- 88 с.: іл. - (Серія "Апріорі - дітям" ).
Видання розраховане на дітей шкільного віку, батьків та всіх хто цікавиться історією та особливо історією козаків. Найважливішим для козаків в бою було вміння блискавично вирішувати, виходячи з найнесподіваніших ситуацій. А якою ж була культура українського козацтва? Шанувалися військові традиції та звичаї? Та чи існувала спеціальна психофізична підготовка козаків? Книга пропонує відповіді на ці питання та доповнює її цікавою історією про характерників та пластунів.
Олена Пчілка- дітям / Упоряд. В. Комзюк, Н. Пушкар. - Львів: Апріорі, 2015. - 76 с.: іл. - (Серія "Апріорі- дітям").

Ця книга вводить читача в чарівний поетичний світ Олени Пчілки. До збірки увійшли вірші, казки, оповідання, байки та фольклорні записи доступні для сприйняття дітьми молодшого та середнього шкільного віку. Книга адресована дітям, батькам, учителям та усім, хто шанує творчість однієї з перших українських письменниць.
Дітям про музику. Лемко І. - Львів: Апріорі, 2013. – 24 ст.: іл. - (Серія "Апріорі - дітям" ).
Книжка знайомить дітей з азами музики, розповідає про її історію, стилі, музичні інструменти, найвидатніших творців і виконавців.
 Дітям про безпеку. Лемко I. - Львів: Апріорі, 2013. – 24 с.: іл. - (Серія "Апріорі - дітям" ).
Книга розповідає дітям та їхнім батькам про основні засади дитячої безпеки в різних життєвих ситуаціях.

Козицький, А. М. Дітям про літаки / Андрій Козицький. — Львів: Апріорі, 2013. — 24 с.: іл. (Серія "Апріорі - дітям" ).
У книжці в цікавій і доступній формі розповідається про мрію людини піднятись у небесну височінь, а також подані відомості про знані марки літаків. Для молодшого та середньо шкільного віку.
Іваницька, Дарія. Дітям про Україну : для мол. і серед. шк. в. / Д. Іваницька ; фотогр.: Ю. Николишин та ін. - Львів : Апріорі, 2012. - 56 с. : фотогр., карт. - -(Серія "Апріорі - дітям" ).
Книга запрошує читачів до захоплюючої мандрівки Україною. Ви побуваєте в різних куточках нашої Батьківщини, побачите, якою гарною є   українська земля, яку багату і цікаву історію  мають її міста і села.
Крижанівська М. А. Дітям про футбол. - Львів: Апріорі, 2012. - 48с.: іл. - (Серія "Апріорі - дітям".)
Футбол – найпопулярніша командна гра на планеті. Цей спорт розвивається на всіх рівнях – від дитячих змагань на галявині до футбольних баталій професіоналів. Про зародження футболу та його розвиток командної гри, а також про основні правила гри в футбол читачі можуть довідатись з цієї книжки.
Іван Франко - дітям / упоряд. Д. Іваницька ; худож. Н. Солодко. - Львів : Апріорі, 2011. - 86 с. : ілюстр., фотогр. (Серія "Апріорі - дітям" ).
До збірки увійшли вірші, казки та оповідання, доступні для сприймання дітьми молодшого шкільного віку. Книга адресована дітям, батькам та вчителям.
Леся Українка - дітям  /уклад. Д. Іваницька. - Львів: Апріорі, 2009. - 64 с.: іл. - -(Серія "Апріорі - дітям" ).
Книга вводить читача в чарівний поетичний світ Лесі Українки. До збірки увійшли вірші та казки для дітей, а також уривки з поеми, драматичних творів, доступні для сприймання дітьми молодшого та середнього шкільного віку.
Тарас Шевченко – дітям  / уклад. Д. Іваницька. - Львів: Апріорі, 2009. - 76 с.: іл. –  ("Серія "Апріорі - дітям").
Книга в цікавій і доступній формі знайомить дітей з життям і творчістю генія українського народу – поета, художника Т. Г. Шевченка. Видання ілюстроване малюнками Т. Шевченка.
Іваницька Д. Дітям про Львів  / Д. Іваницька. – Львів: Апріорі, 2007. – 48 с.: іл. - (Серія "Апріорі - дітям" ).
Книжка в цікавій і доступній формі знайомить дітей з історією нашого древнього і прекрасного міста. 

  Після коротенького ознайомлення кожна книга неодмінно знайде свого читача . 
Скільки ж книг в бібліотеці! 
Книги різні, дуже гарні. 
О краса, якби ти зміг 
Прочитати, друже, їх!

Немає коментарів:

Дописати коментар