понеділок, 8 лютого 2016 р.

Увага! Нові книги з видавництва

              



    Київське видавництво "АВІАЗ" засноване у 2005 році. Дитячі книжки, видані переважно українською мовою, користуються популярністю у дітей дошкільного, молодшого та середнього шкільного віку, оскільки відповідають світовим та державним стандартам.
           
Чухліб В. Пісня тоненької очеретини: Казки: для дошк. та мол. шк.віку / В. Чухліб. - Київ: АВІАЗ, 2015. - 52с.: іл.
До книжки ввійшли такі казки: "Неслухняний Гарбузик", "Сонячний зайчик", "Сонечко і Світлячок", "Братики-Кіндратики", "Колискова для Ведмедів", "Пісня тоненької Очеретини", "Намистина з високого замку." Герої казок Василя Чухліба – ведмедик Клиш-Клиш і павучок Канапчик, лисичка Мальвіна і зайчик Гасанець, цап Бородань і сорока Чара, джмелики Кіндратики і бурундучок Смугастик, мишка Намистина і качка Чомга, їжачок Топка і Сонячний Зайчик, а також інші мешканці Землі, Неба, Лісу та Річки. Вони живуть своїм казковим життям у Калиновій світлиці і Золотавому бору, Суничній галявині й Роменовому лузі, Старій діброві й Бобровому селищі, Синь-озері та на Зеленому стадіоні.
 
 Шаповалов С. Лісовий урок: Вірші / С.Шаповалов. – К.: АВІАЗ, 2015. – 32 с. : іл.
«Лісовий урок» – це цікаві вірші і загадки про дітей і про тварин. Вони вчать добру, працьовитості, виховують почуття любові та поваги. А казкові сюжети, доповнені  яскравими ілюстраціями, відкривають двері в світ рідної природи.

     Книги випущено на замовлення Державного комітету телебачення і радіомовлення України за програмою "Українська книга" 2014 року.

Поклад, Н. Ластівчин привіт / Наталка Поклад. - К.: АВІАЗ, 2014. - 40 с.: іл.
Наталка Поклад – відома українська поетеса, публіцист, фольклорист, етнограф, автор 16 книг, в тому числі для дітей, член Національної спілки письменників України з 1988 р. Книга «Ластівчин привіт» у веселій та ігровій формі знайомить маленьких читачів з навколишнім світом. Веселі, добрі вірші запрошують юних читайликів у світ нев’янучої краси рідної землі. Книга для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.
Поклад. Н. На веселій вулиці / Наталка Поклад. - К.: АВІАЗ, 2014. - 40 с.: іл.
Вірші Наталки Поклад про дітей і для дітей. Вони вчать добру, працьовитості, відкривають двері в світ рідної природи. Для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.


  Книги випущено на замовлення Державного комітету телебачення і радіомовлення України за програмою "Українська книга" 2015 року.

Франко І. Коли ще звірі говорили / І. Франко. - Київ: АВІАЗ, 2015. - 64 с.: іл.
До видання потрапили не всі твори, які Франко опублікував у збірці з аналогічною назвою: із двадцяти казок у книжці можна знайти трохи більше половини. Казок, наявних у книжці, цілком достатньо для передбаченого шкільною програмою початкового ознайомлення з творчістю Івана Яковича. А ілюстрації, що їх супроводжують, зроблять читання ще більш приємним.

Дані книги ви зможете прочитати 
у відділі обслуговування 1-4 класів.

Немає коментарів:

Дописати коментар