четвер, 3 грудня 2015 р.

На іменинах у Романа

 
1 грудня  - день пам’яті святого мученика Романа
 Саме в цей святковий день - День Ангела Романа, наша бібліотека завершує відзначення 150 річниці від дня народження Митрополита Андрея Шептицького. 

    В читальному залі  проведено християнську годину на тему: "Андрей Шептицький - улюбленець дітвори", з користувачами 5-г класу СШ №3 під керівництвом Алексевич Галини Михайлівни.

  Завідуюча бібліотеки, Оксана Миколаївна, розповіла дітям про життя і діяльність Андрея Шептицького, про  його шанування  на Всеукраїнському рівні.
  Бібліотекар Інтернет-центру запропонувала переглянути сторінку блогу бібліотеки, де можна переглянути фільм "Владика Андрей" і мультфільми "Андрей Шептицький. "Світло любові" та "Прилбичі" про село де народився маленький Роман.
 Після цікавого перегляду Галина Михайлівна розповіла про духовне життя Митрополита,  про Андрея Шептицького - прекрасного політика, стратега, дипломата. Діти також розповіли цікаві факти, які вони знають про Митрополита .
  Оксана Миколаївна провела огляд літератури, яка була представлена на книжково-ілюстративній виставці "Митрополит Андрей Шептицький - велична постать української нації", зачитала уривки з книг про А.Шептицького, видавництва "Скриня".
  На завершення християнського уроку всі помолились "За Україну і український нарід" саме цю молитву написав Митрополит, засвітили свічечки і поставили біля портрету Андрея Шептицького.

Немає коментарів:

Дописати коментар