середу, 4 листопада 2015 р.

Радимо прочитати

Дорогі наші, Читайлики!

  Вас радо чекають на книжкових поличках нові книги

 Станьте їх першими  читачами 



   Андрухович С. Фелікс Австрія: Роман / С. Андрухович. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. - 288 с. - (Серія "Українська проза").

Станіславів кінця ХІХ – початку ХХ століття. Звичайне місто на кресах «щасливої Австрії», в якому живуть, страждають, нероздільно закохуються, захоплюються наукою і шарлатанськими виступами всесвітньо знаних ілюзіоністів, розважаються на балах і карнавалах, ходять на шпацер і ховають таємниці у різьблених комодах. І на тлі епохи, яка для нащадків щораз більше обростатиме міфами про ідилічне життя, - долі двох жінок, що переплелися так тісно, як стовбури дерев – у нерозривному зв’язку, який не дає ні жити, ні дихати, ні залишитися, ні піти.



  Бачинський А. Детективи в Артеку, або команда скарбошукачів: Повість / А. Бачинський. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2014. - 192 с. - (Серія "Класні історії").

Герої повісті – тендітна юна скрипалька Оленка та її друзі – Антон, Сашко і Сергій під час відпочинку у таборі на березі Чорного моря ­випадково дізнаються про таємницю захованих неподалік коштовностей славнозвісної Міледі, героїні роману про трьох мушкетерів. Уночі друзі таємно вирушають на пошуки скарбу, але потрапляють у вир захоплюючих пригод. Їм доведеться здійснити небезпечну подорож у печеру контрабандистів, а також вступити у справжній двобій з викрадачами музейних цінностей. Хто переможе в одвічному двобої зла і добра – підступність і ненависть, чи щирість і дружба?..


    Йорт В. Йорген + Анна = любов: Роман / В. Йорт; Пер. з норвез. Н. Іваничук. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2014. - 160 с. - (Серія "Класні історії").

Анна непосидюща, весела десятилітня дівчинка, яка понад усе любить таємниці, лазити по деревах і гасати на велосипеді. Та ось у її класі з’являється новачок, Йорґен, і звичний світ Анни перевертається догори дриґом, бо вона вперше в житті закохується. На її шляху стають численні суперниці, але Анна готова на все, щоб здобути прихильність Йорґена. Бо ж коли йдеться про кохання, усі засоби дозволені, хіба ні?


  Друзі  незрадливі: Оповідання / Упоряд. О. Думанська. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2014. - 28 с.

Друзі незрадливі» – збірка творів-переможців конкурсу «Мі-мі-мі. Наші улюбленці», який проводив Форум Видавців у Львові. Під цією обкладинкою – оповідки-бувальщини від різних авторів, що не пошкодували часу і натхнення розповісти про своїх друзів незрадливих. Коти і пси, їжаки і рибки, пташки і гризуни, і навіть рослина стали головними персонажами, заслуживши таку честь своєю любов’ю.


 Джонс Д.В. Мандрівний Замок Хаула: Роман / Д. В. Джонс. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. - 352 с.- (Серія "Дивовижні світи").

Зла відьма перетворює Софі на старезну бабусю. Дівчина потрапляє в таємничий замок чарівника Хаула і укладає угоду з вогняним демоном, завдяки якому i рухається замок. На шляху до звільнення від закляття Софі доведеться розгадати багато загадок та побороти численні перешкоди...

Немає коментарів:

Дописати коментар