суботу, 6 червня 2015 р.

Діти в Інтернеті


    З розвитком світу та сучасних технологій батьків вже не дивує їх трирічна дитина, яка може самостійно увімкнути комп’ютер та знайти серед безлічі папок саме той мультик, який треба. Це вже не той світ, коли по телебаченню виділявся окремий час на мультфільми. І найгірше, що було – це пропустити їх.


    Зараз діти схоплюють все на льоту і встигнути за ними прослідкувати практично нереально. Саме тому, дуже часто вони потрапляють в різноманітні неприємні ситуації. Одним із джерел небезпек зараз є Інтернет. На жаль, там діти черпають не лише корисну інформацію для свого розвитку та освіти, а й наштовхуються на ряд небезпечних ситуацій і як з неї вийти.

     Сьогодні для юних користувачів Інтернет-центру провели інформаційну хвилинку "CYBER безпека: безпечна навігація в мережі Інтернет" де розповіли дітям про правила безпеки в Інтернеті, як треба себе повести в тій чи іншій ситуації.


   Тому що багато дітей та підлітків занадто довіряють Інтернету та поширюють у соціальних мережах інформацію особистого характеру, діти в мережі знайомляться з невідомими людьми і потім зустрічаються з ними у реальному житті, не знаючи, що це за люди і чи можна їм довіряти та іншими загрозами. Всі діти, які прослухали цікаву та корисну інформацію отримали буклетик "Поради з безпечної навігації в мережі Інтернет" та  запропонували переглянули відеоролик"Безпечний Інтернет".

Будьте РОЗУМНИМИ та залишайтесь в БЕЗПЕЦІ.


Немає коментарів:

Дописати коментар