вівторок, 2 червня 2015 р.

Свято казки

   
   На передодні  Міжнародного дня захисту дітей в нашій бібліотеці пройшло театралізоване свято казки "Казки на новий лад" .  
   Відкрила свято завідуюча бібліотеки 
Оксана Миколаївна Бісик. 
       Казка це дитинство людства і його мудрість. Українська казка згуртовує українців і водночас братає з іншими народами, бо у всьому світі цінується закладена в казці і мораль, любов і повага до людини, до мужнього оборонця добра і краси, захисника рідної землі. Казка виховує синів і дочок нашого народу, як треба по правді жити і творити добро. 
                                             
        Бібліотекар відділу обслуговування 1-4 класів Грицишин Ганна Іванівна розповіла про значення слово "казка",  її різновиди та легенду про казку. 
         Казка не просто вигадка - це духовна спадщина багатьох поколінь. Казка вчить творити добро і мужньо боротись проти брехні, ледарства, егоїзму та зла. В кожній казці добро завжди перемагає зло.
      Таке чудове свято подарували учні 2-Б класу СШ №3 під керівництвом Оксани Федорівни Дибовської та музичного керівника Любов Дмитпрівни Бандурович. Діти розповідали вірші про українську казку, виконували пісні та показали інсценізацію казки "Коза-дереза" на новий лад, тут були уже сучасні дід і баба , і ярмарок, і красива кізонька. На завершення свята діти виконали пісню про Україну.

  Глядачами цього дійства були: діти інтенсивної педагогічної корекції ЗОШ №11 та учні   2-А і 2-Б класів  керівники Любов Романівна та Ірина Іванівна. 
    На свято завітали: директор Стрийської МЦБС Людмила Трохимівна Яремко, заступник директора по дитячій роботі Людмила Петрівна Гаврушенко, депутат міської Ради Ігор Богданович Брик, та наші дорогі батьки. 
 Прослухавши цей чудовий витвір учасників свята, захоплені виступом глядачі обдарували юних артистів оплесками і щирими слова подяки.
 Людмила Трохимівна відмітила, що діти прекрасні артисти і хороші читачі цієї бібліотеки. Розповіла, що бібліотека - не лише дім де живуть книжки, а коли зачиняється бібліотека книги  розмовляють і діляться своїми враженнями, де були, які чемні читачі їх читали та вчасно повернули в бібліотеку, але були і сумні книги, які давно були  в гостях у читачів.
        Людмила Петрівна також привітала учасників з таким хорошим виступом. Саме такими хорошими дітьми буде пишатися Україна. 
      Ігор Богданович  був вражений таким артистизмом дітей, вони справжні артисти, подякував їм за подарований всім хороший настрій. 
 Великим подарком для всіх дітей, були солодощі, якими пригостив Ігор Богданович за вдалий виступ та хороше вміння слухати. 
Завершилось свято  фотографією на пам'ять.

Немає коментарів:

Дописати коментар