четвер, 16 листопада 2017 р.

НОВИНКИ ДЛЯ ВСЕЗНАЙОК


Динозаври. 50 найвідоміших видів: міні-енциклопедія / пер. з англ. - Київ : ОСМА, 2016. - 56 с. : іл.

 За допомогою цього довідника ви зможете розпізнати 50 видів динозаврів. Кольорові зображення кожного виду супроводжуються детальною інформацією щодо його головних характеристик.У цьому довіднику описано 50 найвідоміших видів динозаврів. Ви познайомитеся з особливостями будови цих доісторичних тварин, їх способом життя і дізнаєтеся, у який період часу вони жили на Землі.

Шаповалов Д. Гроші : ілюстрована енциклопедія/ Д. Шаповалов. - Харків: Чайка, 2013. - 64с.: - (Серія "Хочу все знати").

Гроші - втілення мрії і чи не найбільша спокуса людства, мірило успіху та критерій оцінки у сфері бізнесу. Кажуть, що вони правлять світом і що незабаром зникнуть...
Міфи, еволюція грошей від мушель до полімерних банкнот, знайомство з головними гравцями на фінансових ринках, історія людини, котра навчила світ жити в борг, та низки видатних діячів, що вплинули на міжнародну економіку. Цю та багато іншої цікавої інформації можна знайти на сторінках енциклопедії "Гроші".

Бокс. Світові зірки - Шаповалов Д.С.
Шаповалов Д. Бокс.Світові зірки : ілюстрована енциклопедія/ Д. Шаповалов. - Харків: Чайка, 2013. - 64с.: -(Серія "Хочу все знати").

Професійний бокс народився в Англії у ХVIII ст. і за три сотні років свого існування еволюціонував із нелегальної розваги в один із найпопулярніших та найприбутковіших видів спорту. Його герої — не просто майстри кулачного двобою з мільйонними гонорарами. Кожен чемпіон є втіленням мрії про людину, котра створила сама себе. Історії яскравих успіхів, приголомшливих поразок та епічних протистоянь найвидатніших бійців ХХІ століття — усе це та багато іншого ви знайдете на сторінках нашої енциклопедії.

Немає коментарів:

Дописати коментар