середу, 24 травня 2017 р.

Увага! Увага!

Шановні батьки та юні книголюбчики! 
 Вас запрошують на 
10- Й ДИТЯЧИЙ ФОРУМ У ЛЬВОВІ

Дитячий Форум – фестивальний захід в Україні для розвитку та радості дітей та їхніх батьків.

Головна тема Десятого Дитячого Форуму у Львові – "Космос, наука і технології, екологія".   

Дитячий форум –  це  9 тематичних зон – дев’ять планет на яких діти здобудуть суперсили, аби боротися за чисте небо над нашою планетою,  а квестовий маршрут "КОСМОВІЗІЯ: супергерої та книжкова туманність" об’єднає їх в єдине ціле.


1.  На Планеті "Іван Сила" чекає суперсила "ЕНЕРГІЙНА"понад 70 активностей, в т.ч.: спортивні зарядки з олімпійцями, організовані Національним олімпійським комітетом у Львівській області; дитяча йога від "Green Tara"; скеледром від туристичного клубу Манівці; майстер-класи від Львівської обласної федерації Таеквон-до ІТФ; майстер-класи від Школи Бойового Гопака імені Івана Богуна; історичне фехтування та стрільба з лука від КІР "Лемберг"; лицарське тренування від ЛММГО "Чорна Галич".

 2. На планеті "Земля світлячків" здобудете "ДОПИТЛИВУ" суперсилу за допомогою літературних заходів, видавничого квесту та вивчення літературних професії – близько 50 заходів, в т.ч.: зустрічі з авторами, ілюстраторами, дослідниками, літературні читання, літературні майстерні і конкурси. Дитячі письменники і художники  спілкуватимуться з відвідувачами фестивалю на зустрічах, автограф-сесіях і творчих майстернях. Зокрема на Дитячому форумі на юних читачів чекатимуть Мар’яна Савка, Катерина Міхаліцина, Галка Крук, Іван Андрусяк, Марія Чумарна, Настя Левкова, Кузько Кузякін, Жак Жаб’є, а також ілюстратори Оксана Була, Наталка Гайда, Тарас Кеб, Ганна Осадко, Мар’яна Прохасько.

Видавничий квест – особливий маршрут для юних читачів, який організовують видавництва дитячої літератури. Проводиться на стендах видавництв в рамках Ярмарку дитячих книжок, ігор та іграшок (постійно діючий захід),

Для відвідувачів працюватиме також майстерня літературних професій, де можна буде самому спробувати свої сили в літераторстві, ілюстрації, книгодрукуванні, літературознавстві, коміксах, каліграфії та інших, не менш цікавих літературних професіях.

3.  На планеті "Джури козака Швайки" здобудете "ПЕРЕВТІЛЮВАЛЬНУ" суперсилу за допомогою музики, театру, кіно, інтерактивних лекцій та практикумів – близько 60 заходів, в т.ч.: науково-популярні фільми про космос; інтерактивні лекції від Астрономічного товариства; психосоціальна вистава від театру "З вулиці на сцену"; ітерактив від театру тіней від Центральної бібліотеки для дітей міста Львова;    музичні заняття з Центром музичного розвитку "Темро"; музичні імпровізації із Львівською школою джазу та сучасної музики; пластилінова анімація від творчої студії "Інклюз"; психосоціальна вистава від театру "З вулиці на сцену"; інтерактив від театру тіней від Центральної бібліотеки для дітей міста Львова; уроки ораторства та психології почуттів від ГО "Тато, мама, я"; уроки фоторепортажу від Малої академії наук; уроки дефіле від Модельної агенції Lviv Fashion Week та дитячої модельної агенції Джулія; кулінарне шоу та майстер-клас з Олегом Пригодою; Майстер-клас від кулінарної студії  "Ложка"

 4. На планеті "Країна Недоладія" здобудете "МАНДРІВНУ" суперсилу – понад 80 заходів, зокрема: ігри та завдання від національної скаутської організації України "Пласт" (постійно діючий простір); туристичне орієнтування та географічні вікторини від Організації українських скаутів (постійно діючий простір)  

5.  На планеті "Бузиновий цар" ви здобудете "ПРИРОДОЛЮБНУ" суперсилу :
зоовиставка Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру; плетіння з очерету та виготовлення іграшки для ведмедів від Ведмежого притулку "Домажир"; рослини на дотик і пташина лабораторія від проекту "Зелений ліхтарик"; майстер-класи та рухливі ігри "Сортуй правильно!" від Соціальної ініціативи "Хтось не зробить"; освітній-практикум з переробки пластику від "ZeleNew".  

 6. Планета "Чудове Чудовисько" наділить суперсилою "ТВОРЧОЮ" – понад 100 творчих майстер-класів, зокрема: уроки каліграфії широким пером від Української академії друкарства; створення графічного коміксу та ліплення з глини від Арт-студії "Шухляда"; японське мистецтво сумі-е від Культурної Асоціації "Новий Акрополь"; витинанки від Дарії Альошкіної; творчі експерименти з Тарасом Кебом і Галиною Дудар.

 7.  На планеті "Тореадори з Васюківки" ви здобудете "ВИНАХІДЛИВУ" суперсилу – понад 100 активностей та майстер-класів, в т.ч.: шоу дронів, роборука та показ 3D принтера від Betalab; робототехніка та керовані машинки від EcoBot;  майданчик технологічної грамотності від Kid’IT та LITS4kids; розробки відео ігор з Boteon та програмування від Львівської Академії СТАРТ_ІТ; майстер-клас із паяння від "Радіомаг Україна" (постійно діючий простір); моделювання ракет від студії "Успіх" та майстерні "Клей-МО"; робосумо від КЗ ЛОР "Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді"; відкриті уроки з гравірування по дереву та склу від Творчої майстерні "Сверлик"; наукові експерименти від Національного університету "Львівська політехніка" та Дитячих наукових студій МАН (Київ); майстер-класи від Астрономічного товариства.

 8.   На планеті "Петрик П’яточкін" чекає суперсила "КМІТЛИВА" – настільні ігри, шахи: постійно діючий простір із настільними іграми, крутиголовками, розвиваючими іграми, змаганнями.

 9.   На планеті "Маленький принц" здобудете "ПАМ’ЯТЛИВУ" суперсилу. Для цього треба взяти участь в пізнавальних квестах:

Музейний квест – це пізнавальна гра, яку організовують музеї та в ігровий спосіб презентують свою діяльність. Квест відбудеться у приміщенні Львівського Палацу мистецтв. Разом з Українським центром розвитку музейної справи (м.Київ).

Бібліотечний квест – захоплива гра-квест від Наукової бібліотеки Львівського національного університету ім. І.Франка.

Залежно від кількості пройдених зон, діти отримують різні статуси переможців:
·         3 зони – статус Косморейнжера,
·         6 зон – статус Космогероя,
·         9 зон – статус Супергероя.

Переможці Супергерої отримують додаткові розважальні можливості доступу до атракціонів віртуальної реальності, баланс скейтів та багато інших цікавинок.

Участь в одному заході кожної із тематичних зон займе від 30хв. до 1 години. Для здобуття всіх суперсил та сатусу Супергероя знадобиться до 10 годин, тобто майбутнім Супергероям потрібно відвідати Дитячий Форум як мінімум в 2а із 4х днів. А загалом, щоб перебування дитини на Дитячому форумі  та участь в грі принесла їй максимум задоволення та користі – краще запланувати повний день і не обмежуватись кількома годинами.

І, звісно, традиційно на Дитячому Форумі будуть представлені:
Ярмарок дитячих книжок, ігор та іграшок (понад 30 учасників, в т.ч. понад 20 видавництв дитячої літератури). Книжкові новинки за видавничими цінами представлять найвідоміші українські дитячі видавництва. 

Фестиваль дитячого читання "Книгоманія". У межах Дитячого Форуму відбудеться заключний етап Конкурсу дитячого читання "Книгоманія-2017". Переможці обласних етапів з 19 областей України, міста Львова, і переможці конкурсу з усіх міст та районів Львівської області  беруть участь у літературних заходах, зустрічаються з відомими українськими дитячими письменниками, беруть участь у майстер-класах з різних видів творчості та мистецтва, які проводять художники, письменники, актори та інші митці, відвідують бібліотеки, книгарні та видавництва, за домовленістю відвідують компанії партнерів. Конкурс "Книгоманія" проводиться з 2002 року і спрямований на популяризацію читання серед дітей та підлітків.

Простір "Космомацьопи" – постійно діючий простір для  найменших дітей (від 3 до 5 років) та їх батьків. Розвиваючі заняття та  майстер-класи від  центрів дитячого розвитку, творчих студій,  мовних шкіл.

Регламент роботи

Робота ярмарку:

1-3 червня з 10.00 до 18.30
4 червня з 10.00 до 16.30

Організатори можуть змінити розклад роботи ярмарку, якщо це позитивно вплине на його перебіг.

Вартість квитків для дітей від 5 років:

1 день – 50 грн
4 дні – 100 грн

Дитячі квитки можна придбати на сайті GASTROLI.UA, а також в усій мережі їхніх кас, у школах Львова і Львівської області.

Вартість квитків для дорослих (можна придбати на вході) :

1 день – 20 грн
4 дні – 40 грн

Вхід безкоштовний (за запрошеннями) :
  •  для дітей з особливими потребами; переселенців; учасників АТО; героїв Майдану; з багатодітних родин; з малозабезпечених родин; 
  •  для дорослих (за запрошеннями): які супроводжують дитину/дітей пільгових категорій; які супроводжують організовані групи дітей.

Для отримання безкоштовних запрошень слід  ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Кожна дитина (від 5 років) отримає на вході подарунковий купон на безкоштовне цілоденне відвідування лабіринту в СРК "Ігроленд" в ТРЦ Форум.

Детальна інформація: програма заходів 

Немає коментарів:

Дописати коментар