четвер, 1 червня 2017 р.

БІБЛІОТУСОВКА

МИ ТВОЇ ДІТИ, МИ ТВОЇ КВІТИ, МИ УКРАЇНИ НАДІЯ ОДНА!

 Міжнародний День захисту дітей!
 Щороку в перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають це добре і радісне свято. Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій.

Сьогодні працівники бібліотеки завзято готувалися до святкування Міжнародного Дня захисту дітей зі своїми активними користувачами прикрашали зал, оформлювали книжково-ілюстративну виставку, чекали учасників заходу - учнів 4-В СЗОШ № 10 та їх  глядачів - вихованців дитячого садочка підготовчої групи "Стрибунець"
Розпочала цикл заходів завідувач бібліотеки-філії Оксана Миколаївна розповівши історію святкування в світі Міжнародного дня захисту дітей, ознайомила з Конвенціє ООН про правами дитини. 
 
      Ольга Миронівна, бібліотекар молодшого відділу, запропонувала дітям подорож по так званих "острівках". Перша зупинка - "Острів Мами" - учасники декламували вірші про маму та співали пісень. Наступний - "Острів Символів України" - діти показали наскільки вони знають про Державні і народні символи своєї Батьківщини та інші "острови": загадок, конкурсів.
  
Учні 4-В класу разом з класним керівником Лешко Наталією Михайлівною прийняли участь у бібліотусовці "Ми твої діти, ми твої квіти, ми України надія одна!.

    Разом із вчителем музики Мацковою Лесею Михайлівною підготували музичні подарунки.



    Учасники з радістю взяли участь у наступних конкурсах: розгадували загадки, коментували уривки з казок, в яких порушені права казкових героїв, на швидкість зав'язували хустинки хлопчики дівчаткам та змагалися на переможця конкурсів: "Хто швидше вип'є сочок", "Вправний водій" (конкурс з машинками).
 
   
    Бібліотекар читального залу, Галина Василівна, провела огляд книжково-ілюстративної виставки.

та запросила учасників свята на перегляд мультимедійної презентації "Країна мрій і прав дитини".

На завершення свята відбувся конкурс малюнків на асфальті 
"Все, що хочеш розказати, можна і на малювати".




   
     Справжнім подарунком для дітей була зйомка свята за допомогою дрону разом із оператором ТРКЛан Дружицьким Олександром.

Отож, любі діти! 
     Ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.
   Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях, і Батьківщина, батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами.
   Зичимо вам, хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного відпочинку під час літніх канікул!

Немає коментарів:

Дописати коментар