вівторок, 27 червня 2017 р.

28 червня - День Конституції України

ШАНОВНІ КОРИСТУВАЧІ НАШОГО БЛОГУ 
ВІТАЄМО ВАС ЗІ СВЯТОМ!

Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій побудові нашої державності, становленню достаттку в кожній сім'ї.
Нехай же у цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за нашу Україну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.


У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України - Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою побудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.
 Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність - фундаментальні засади, на яких грунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.


Напередодні цього свята в бібліотеці для наших користувачів було підготовлено ряд заходів. В читальному залі провели експрес інформацію: «Конституція - оберіг нашої державності»,

 на абонементі 5-9 кл. провели огляд виставки:
 "Оберіг нашої державності"

 для маленьких користувачів 1-4 кл. провели інформ-дайджест
"Свої права ти добре знай, їх шануй і поважай" 

  конкурс малюнків: "Діти єднають Україну".


Немає коментарів:

Дописати коментар